Feli şi-a lansat noul single „acasă“: „N-am vrut să plâng. M-am abţinut...

Feli şi-a lansat noul single „acasă“: „N-am vrut să plâng. M-am abţinut cu greu“

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1721197522">

Binecunoscuta solistă Feli a susţinut vineri seara un concert extraordinar în Club30 alături de colegii ei din TM Groove, evenimentul marcând lansarea single-ului ei Cine te crezi?. Noul ei single, compus de Feli, al[turi de Şerban Cazan şi Smiley, este o piesă extrem de sensibilă, care pune în valoare calităţile vocale remarcabile ale artistei. Versurile pline de expresivitate şi încărcate cu emoţie poartă în totalitate semnătura cântăreţei. „<<Cine Te Crezi>> descrie o poveste reală: uneori o relaţie poate fi toxică, iar detaşarea poate fi foarte grea. Este o experienţăa prin care am trecut mulţi dintre noi într-un moment al vieţii, sau la care cel puţin am fost martori”, spune artista. Recitalul solistei s-a bucurat de un succes deosebit, iar atmosfera de la faţa locului a fost una cât se poate de incendiară.

După concert Feli a mărturisit: „Când am cântat împreună cu publicul Cine te crezi mi s-au tăiat picioarele. N-am vrut să plâng. M-am abţinut cu greu. Ar fi fost păcat de machiajul minunat al şi mai minunatului meu Ovidiu Perţa. Aţi fost minunaţi. Mi-a fost tare dor“. Cu o seară înainte, Feli şi gaşca TM Groove au susţinut un concert la Deta, în cadrul unui Bal al Bobocilor, unde au făcuta parte şi din juriul manifestării. După concertul din Club 30, muzicienii au rămas la petrecerea desfăşurată în această locaţie şi s-au fotografiat cu numeroşii lor admiratori.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.