Fiul unei consiliere județene și un profesor universitar, săltați de mascați pentru...

Fiul unei consiliere județene și un profesor universitar, săltați de mascați pentru trafic de carne vie UPDATE Cum acționa rețeaua

0
DISTRIBUIȚI

Percheziții la locuința fiului unei consiliere județene și a unui profesor universitar, care sunt suspecți că ar fi condus o rețea de prostituție și trafic de carne vie. Daniel Pleșcan, fiul Dorinei Pleșcan, consilier județean hunedorean, a fost săltat în această dimineață de mascați. Procurorii DIICOT au percheziționat mai multe locații din Valea Jiuliul, printre care și casa fiului consilierei și cea a unui profesor universitar. Mai multe persoane au fost duse la DIICOT Hunedoara pentru audieri. Conform unor surse, la DIICOT urmează să fie aduși și clienți ai fetelor traficate, oameni cunoscuți în Valea Jiului, patroni de restaurante și chiar politicieni.

UPDATE 15 persoane au fost aduse la sediul DIICOT Biroul Teritorial Hunedoara pentru audieri.


Patru dintre madatele de aducere sunt pe numele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism, trafic de minori şi constituirea unui grup infracțional organizat, iar celelalte persoane vor fi audiate în calitate de martor.
Potrivit anchetatorilor din cercetări a rezultat că, în perioada iulie – decembrie, membrii grupării ar fi recrutat cinci tinere, dintre care două minore, pe care le-ar fi determinat să practice prostituţia, în mai multe locuri de cazare de pe Valea Jiului. O parte din banii obţinuți din activitatea de prostituţie ar fi fost însuşiți de membrii grupării.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.