Frica de DNA și prefectul Eugen Dogariu, subiecte care le-au dat bătăi...

Frica de DNA și prefectul Eugen Dogariu, subiecte care le-au dat bătăi de cap aleșilor locali. Ce discuții au agitat spiritele în plenul CLT

0
DISTRIBUIȚI

Secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, anunța ieri în cadrul plenului Consiliului Local Timișoara că nu are de gând să mai ocupe mult funcția pentru care a devenit celebru. Apostrofând consilierii locali că nu și-au prezentat rapoartele de activitate, secretarul a spus că „scrie la punctul doi că fiecare consilier local e obligat să prezinte un raport public de activitate. Nu știu câţi dintre voi vă mai vedeți consilieri peste un an sau doi, eu unul nu mă mai văd secretar”.

Până la a se reatrge însă din funcție, Cojocari rămâne unul din cei mai activi și amuzanți participanți de la ședințele de Consiliul Local.


Observând că deși nu mai puțin de 27 de consilieri se află la ședință, dar pe tabelul electronic apărea un total de 24 de consilieri, Cojocari a intervenit dur. „Dacă nu vă merge sistemul, spuneți, să și reparăm. Sunt treburi simple, eu nici nu știu când fac procesul verbal ce să spun. La un punct votați, la altul nu”, a spus Cojocari, plângându-se că a fost apostrofat de prefectul județului Timiș, Eugen Dogariu.

Amuzat de seriozitatea secretarului, consilierul Ciprian Jichici, conducătorul de ședință, a spus „dragi colegi, neapăsarea pe buton nu implică lipsa totală a invitațiilor de la DNA”. Primarul Nicolae Robu a conchis că „domnul Jichici are umor negru astăzi. Noi cerem juriștilor să dea acordul de legalitate, dacă cineva are dubii, trebuie să ridice problema deschis pentru clarificări. Asta este soluția. Nimeni nu dorește ca în instituția primărie să se întâmple ilegalități”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.