Peste 100 de polițiști de frontieră au descins la contrabandiștii de țigări....

Peste 100 de polițiști de frontieră au descins la contrabandiștii de țigări. UPDATE Ce au confiscat anchetatorii

0
DISTRIBUIȚI

Peste 100 de poliţişti de frontieră participă la o acțiune de amploare la contrabandiștii de țigări. Poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin, în cooperare cu cei din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langă Judecătoria Moldova-Nouă, efectuează percheziții la contrabandiștii de țigări.

Aceștia au descins la 25 de locații pe raza a cinci localităţi din judeţul Caraş-Severin: Zlatiţa, Socol, Pârneaura, Câmpia, Belobreşca. Totodată, polițiștii pun în executare 18 mandate de aducere pentru suspecţi de săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Procurorii de la Parchetul de pe langă Judecătoria Moldova Nouă vor proceda la audierea persoanelor suspecte, urmând ca faţă de suspecti să fie dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor.

UPDATE „Au fost realizate 25 percheziţii domiciliare la mai multe adrese de pe raza judeţului Caraş Severin (localităţile Zlatiţa, Socol, Pârneaura, Câmpia, Belobreşca) la care au participat 100 poliţişti de frontieră, fiind puse în aplicare 18 mandate de aducere la audieri.


În urma perchezițiilor, au fost descoperite si ridicate in vederea continuarii cercetarilor 7.500 de țigarete, diferite mărci, 61 litri de alcool, 10.140 lei, 2.260 euro, 8.540 dinari, 17 telefoane mobile, precum si alte documente si înscrisuri utile cauzei. Cercetările sunt continuate de poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi participaţiei tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, a declarat Mihaela Leș, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Timișoara.

Foto: Arhivă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.