PETIȚIE Directoarea teatrului „Merlin”, Eva Labadi, cere ajutorul timișorenilor ca să își...

PETIȚIE Directoarea teatrului „Merlin”, Eva Labadi, cere ajutorul timișorenilor ca să își păstreze postul. De ce vrea să o schimbe conducerea CJT

6
DISTRIBUIȚI

Managerul Teatrului pentru copii și tineri ”Merlin”, Eva Labadi, a deschis o petiție publică, în care strânge semnături ca să și păstreze postul. Ea va fi schimbată săptămâna aceasta, potrivit unui proiect de hotărâre a CJT, care se va reuni în plen. În ciuda faptului că a adus instituției premii internaționale importante, în jur de 25.000 de spectatori pe an, Eva Labadi a pierdut concursul pentru postul de manager al Teatrului pentru copii și tineri „Merlin”, clasându-se în urma liderului de sindicat, Laurențiu Pleșa. Concursul a avut loc luna trecută.

Ca să își salveze funcția, Labadi a lansat, pe internet, o petiție, prin care strânge semnături în acest scop. Cu un mandat care a început în 2011, Eva Labadi are mari realizări în teatru: ”Peste 700 de spectacole puse în scenă de teatru, la care a asistat un public de peste 75.000 de spectatori, premiul pentru cea mai bună comedie cu păpuși la «Carnavalul Mondial al Păpușilor», Jakarta, Indonezia, pentru spectacolul «La La La Dracula» în anul 2013, participarea cu aprecieri deosebite la 15 festivaluri naționale și internaționale, încheierea a peste 50 de parteneriate cu alte instituții publice și ONG-uri în scopul întreprinderii a diferite proiecte culturale, artistice și sociale sau renovarea sălii de spectacole a teatrului” – se arată în petiția semnată de aproximativ 300 de persoane.

La concursul de manager Eva Labadi a obținut nota 7,95, iar colegul ei, actorul Laurențiu Pleșa o notă mai mare.


Prin urmare, el va fi instalat director de la 1 ianuarie 2015. ( Sursa foto: Renasterea)

 

 

6 COMENTARII

  1. Oameni buni, nu mai credeti toate minciunile ce se aduc la adresa teatrului Merlin si mai ales a colectivului acestuia. Este o calomnie la adresa noului director, care apropo are studii superioare, plus Masterat IN MANAGEMENT, nu ca si Labadi, niste cursuri penibile. Apropo sa zică „dna” laba di, de ce din 15 actori au ramas doar 5, de ce din peste 15 spectacole a ramas cu un penibil numar de 4, de ce actorii nu erau platiti pentru evenimente organizate pe ONG-ul ei, banii intrând la ea in cont. Cum numesti un astfel de om?HOT?!!! Vedeti doar minciunile prezentate, de un om, nedemn de aceasta pozitie, o agramata, eva…

  2. nu mai vorbiti prostii, mai copii. oricine are vreo legatura macar vaga cu teatrul din timisoara, fie el pentru adulti sau pentru copii, stie ca Eva Labadi nu are nicio legatura cu managementul, cu teatrul, cu regia, sau cu vreun alt element al lumii reale.
    Labadi a trait toata perioada asta intr-o lume imaginara a ei, iar toti angajatii teatrului de papusi au facut peri albi incercand sa o suporte. Multi dintre ei nici nu au reusit.
    Pe scurt, teatrul de papusi Merlin a reusit in sfarsit sa scape de cosmarul numit Eva Labadi si are acum sansa unui manager mai tanar, cu studii, care trebuie sa dovedeasca ceva.

    • Se pare ca nu ati fost niciodata la un spectacol al Teatrului Merlin. Ignorati cu buna stiinta realizarile d-nei Eva Labadi. E foarte usor sa faci afirmatii nesustinute, iar cei care vor continua sa faca acest lucru vor plati in instanta. Din simpla curiozitate, puteti tasta numele „d-lui director” Plesa Laurentiu si veti constata deosebitele realizari de pana acum. Indiferent de rezultatul concursului, organizat in baza unei legi lacunare care permite ca orice schimbare sa fie la indemana Comisiei, fara a se avea in vedere criterii stiintifice in procesul evaluarii, doamna Eva Labadi si sustinatorii acesteia nu si-au permis sa atace, sa jigneasca. Apreciez ca din start, domnilor, sunteti in urma cu bunul simt si respectul datorat in primul rand propriei dvs persoane. Nici macar nu va asumati responsabilitatea propriei opinii.

  3. Va rugam sa va informati,inainte sa scrieti cate o prastie de articol.
    CJT nu vrea sa ii ia viitoarei doamne fost director conducerea, conducerea e pe mandat, nu pe viata!
    A fost concurs,dansa a dat cu batul in balta. A cui e vina?
    Si referitor la noul director, nu denigrati gratuit un om despre care nu v-ati informat,cum ar fi trebuit sa faca un jurnalist. Are si experienta,studii,pasiune in ceea ce face si ce e cel mai important,nu are culoare politica.
    Asa ca va rog,data viitoare, nu mai faceti articolele la colt de strada, informati-va inainte sa scrieti.

  4. Ca de obicei problema e tot politica,sau credeati ca-i intereseaza cultura pe cei de la consiliul judetean
    Marul discordiei e autocarul care nu a fost „unde trebuie” in 16 noiembrie,restul mai sapati si voi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.