REPETENT LA BUN-SIMŢ Primarul Robu, „comemorează” ziua de doliu a Timişoarei cu...

REPETENT LA BUN-SIMŢ Primarul Robu, „comemorează” ziua de doliu a Timişoarei cu o deplasare la Bucureşti

1
DISTRIBUIȚI

Festivitate specială astăzi la Consiliul Judeţean Timiş, unde nu mai puţin de 470 de revoluţionari din Timişoara au comemorat împreună cu autorităţile judeţene 25 de ani de la Revoluţia din 1989. La eveniment au fost invitaţi consulii din Timişoara, toţi prefecţii şi subprefecţii, toţi preşedinţii şi vicepreşedinţii CJT şi toţi primarii şi viceprimarii care au condus oraşul și județul de la Revoluţie până în prezent. Primarul Nicolae Robu nu a luat parte la eveniment, fiind plecat la Bucureşti, chiar astăzi când în oraşul pe care-l conduce este zi de doliu în memoria eroilor din Decembrie 1989. Locul i-a fost ţinut cu succes de predecesorul său, Gheorghe Ciuhandu. Şi anul trecut, primarul Nicolae Robu a lipsit de la Cimitirul Eroilor în ziua de doliu.

Nu mai puţin de 12 asociaţii de revoluţionari din urbea de pe Bega vor primi plachete şi diplome, în cadrul evenimentului.


Este vorba despre Asociaţia „Victoria a Luptătorilor în Revoluţie”, Asociaţia „Frăţie, Egalitate, Colaborare”, Frontul Salvării Naţionale, Asociaţia „Fundaţia Naţională a Revoluţiei din Decembrie 1989”, Asociaţia „16 Decembrie, Asociaţia Luptătorilor din Timişoara Arestaţi în Revoluţie”, Asociaţia Forumului Revoluţiei din Decembrie 1989 Libertatea Timişoara, Asociaţia „Revoluţia 1989”, Asociaţia „Liga Naţională a Luptătorilor Participanţi în Revoluţia Română”, Asociaţia Luptătorilor în Flacăra Revoluţiei Lugoj 1989.

Şeful CJT a spus că „avem datoria de a nu uita evenimente din 1989, de a ne cinsti eroii prin acţiuni diplomatice. Comemorăm pe parcursul acestei săptămâni victimele revoluţiei cu o suită de evenimente, dar şi cu puternice emoţii”.

Mai mulţi revoluţionari au părăsit sala după ce Lorin Fortuna a anunţat că „generalul Victor Atansie Stănculesuc a fost amantul Elenei Ceauşescu”.

 

1 COMENTARIU

  1. Domnul Primar Nicolae Robu, a oferit in dar asociatiilor de revolutionari o moneda simbolica , a organizat un eveniment marti in incinta Operei asadar nici de departe nu poate fi numit „repetent la bunul-simt”… Poate ca informatia a fost clasificata si nu ati primit o…..:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.