Revelion cu ştaif pentru amatorii de muzică electronică alături de italianca Dehorah...

Revelion cu ştaif pentru amatorii de muzică electronică alături de italianca Dehorah De Luca şi rezidentul clubului Privilege din Ibiza, Alex Kennon

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de party din oraşul nostru au parte de un Revelion cu ştaif, pus la cale de Blackout, în cadrul căruia vor mixa invitaţii speciali Dehorah De Luca şi rezidentul clubului Privilege din Ibiza, Alex Kennon. Una din cele mai carismatice DJ-iţe italiene la ora actuală, Deborah De Luca, a mixat în premieră în oraşul nostru în luna septembrie a acestui an. Deborah de Luca s-a născut în regiunea oraşului Napoli şi a studiat ca şi fashion designer înainte de a se dedica activităţii sale de producătoare muzicală şi DJ. Seturile ei sunt un amalgam de techno şi house cu arome de minimal şi porţiuni de soul, iar în decursul anilor, Deborah a fost invitată să mixeze în diverse cluburi din Franţa, Spania, Portugalia, Grecia, Turcia, Germania, Maroc, Rusia sau Malaezia. Anul trecut, Deborah a pus bazele label-ului „Sola_mente records ” şi a înregistrat mai multe E.P.-uri, piesele incluse având un feedback pozitiv din partea unor nume ca Magda, Danny Tenaglia sau Layo & Bushwaka.


Alex Kennon, rezidentul bine-cunoscutului club Privilege Ibiza s-a născut în Italia şi a devenit cunoscut în diverse ţări din Europa. Alături de invitaţii speciali va mai mixa şi Punu, timişoreanul care și-a lansat EP-ul de debut în luna septembrie al acestui an la Sintope Digital, label-ul administrat de NTFO. EP-ul conține trei piese care exprimă sunete profunde și ritmuri minimaliste. Cea mai recentă productie a sa o reprezintă remix-ul lansat la Cimelde “Atapy Feat. Sivesgaard – Beating Strong (Punu Remix)”. Şi pentru ca distracţia să fie completă, evenimentul va avea parte şi de prezenţa celor de la JUST2, unul dintre cele mai tinere proiecte muzicale din Romania, piesele lor făcând parte din repertoriul obişnuit al multor DJ, dintre care putem distinge nume ca Marco Carola, Richie Hawtin, Paco Osuna, DJ Sneak, Nic Fanciulli, Joris Voorn. Evenimentul numit Last Night On Earth va avea loc în locaţia situată pe Bulevardul Vasile Pârvan nr.5 iar biletele de intrare costă 40 lei în avans şi 50 lei la faţa locului.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.