Șeful Unității de Primiri Urgențe de la „Județean”, după prăbușirea elicopterului SMURD...

Șeful Unității de Primiri Urgențe de la „Județean”, după prăbușirea elicopterului SMURD în lacul Siutghiol: „Trebuie să te urci cu inima împăcată în el”

0
DISTRIBUIȚI

Elicoperul SMURD alocat bazei din Arad, dar care deservește și Spitalul Județean Timișoara, este ținut la sol de luni seara, la fel ca celelalte elicoptere SMURD din întreaga țară, până se va stabili că se poate zbura în siguranță cu ele. Între timp, Mihai Grecu, șeful Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Timișoara, ne-a declarat că va avea o întâlnire cu medicii și asistentele care zboară în mod normal cu elicopterul SMURD.


Vă reamintim că luni seara, un elicopter SMURD cu patru persoane la bord s-a prăbușit în lacul Siutghiol din județul Constanța.

„Nu e vorba de teama de a urca în elicoperul SMURD, ci e vorba despre încrederea că lucrurile nu se vor mai repeta. Eu personal am încredere să urc în elicoper, nu știu dacă și colegii mei. Vom avea o întâlnire în cadrul căreia vom discuta despre asta, pentru că trebuie să te urci cu inima împăcată în elicopter, mai ales că e opțional acest lucru”, ne-a spus Mihai Grecu. Potrivit șefului de la UPU din Spitalul Județean Timișoara, șase medici și opt asistente se pot urca în elicopterul SMURD, după ce au urmat niște cursuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.