Şoferii din Timişoara, tăiaţi de pe lista Moşului. Cu ce se pot...

Şoferii din Timişoara, tăiaţi de pe lista Moşului. Cu ce se pot consola după ce primarul Nicolae Robu a anunţat că traficul prin subpasajul Michelangelo nu se va deschide

1
DISTRIBUIȚI

Este oficial, De Crăciun timişorenii nu vor putea circula prin subpasajul rutier de la Michelagelo. Primarul Nicolae Robu a comentat despre stadiul lucrărilor că „aşa cum v-am mai spus la întâlnirile precedente în acea perioadă de două săptămâni cu ploaie aproape continuă şansele de a redeschide circulaţia prin partea subterană au devenit nule. Acel beton reprezentând radierul cu grosimea de 70 cm nu a putut ajunge suficient de uscat pentru a se putea realiza pe el hidroizolaţia.


De lucru mai este foarte foarte puţin, numai că noi trebuie să respectăm cerinţele tehnologice şi prin urmare trebuie să mai aşteptăm. Nu ştiu cum va fi iarna dacă se va prinde o perioadă mai lungă, cel puţin o săptămână, mai e foarte puţin de lucru cu mobilizare şi noaptea”.

Chiar dacă timişorenii nu se vor putea bucura de subapasajul mult aşteptat de Crăciun. „Sunt atâtea lucruri care pot fi considerate cadouri bine meritate de timişoreni, de exemplu, cum arată marile străzi ale Timişoarei. Ştefan cel Mare, cum arată Piaţa Bălcescu, Piaţa Iosefin, Vasile Pârvan, Coposu, Splaiul Nistrului. Toate sunt cadouri pe care timişorenii le merită din plin”, a spus Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.