Șoferii știu și să se distreze pe zăpadă: cum face un timișorean...

Șoferii știu și să se distreze pe zăpadă: cum face un timișorean drift-uri cu o Dacie din 1978 VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Drumurile acoperite cu zăpadă sau gheață îi nemulțumesc de obicei pe șoferi, dar nu și pe cei dornici de adrenalină care vor să își demonstreze talentul în materie de drifturi. Indiferent de numărul cailor putere, amatorii de senzații tari și-au pus la bătaie anvelopele de iarnă, dar și rezervoarele, și și-au arătat îndemânarea pe zăpadă.

Cu o bătrână Dacie 1300 din anii ’70, un tânăr din Timișoara nu s-a făcut de râs, ba chiar poate a stârnit invidie în rândul șoferilor care stau la volanul unor mărci de renume. Cu o Dacia 1300 din 1978 „tunată” atât ca aspect, cât și sub capotă, timișoreanul pasionat de automobile a făcut o demonstrație în fața altor curioși, într-o zonă necirculată.


Performanța a fost filmată și a ajuns ieri pe o pagină de Facebook americană dedicată amatorilor de drifturi, unde sunt postate mai multe clipuri cu alte mărci precum Ferarri, BMW sau Nissan GT-R, din toată lumea.

Foto: romaniancar.com/forum

2 COMENTARII

  1. Tot cu stiri de rahat sunteti…..si mai documenteaza-te din ce an ii masina aia….Titlu-ri mincinoase ca sa aveti vizualizari….deaia n-o sa ajungeti niciodata mai sus…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.