Timișorencele cochete pot câștiga o bicicletă „custom made” de Crăciun. Cum te...

Timișorencele cochete pot câștiga o bicicletă „custom made” de Crăciun. Cum te poți înscrie în concurs

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenecle sunt invitate să se înscrie la concurs. Ele pot câștiga, de Crăciun, o bicicletă customizată. Tot ce trebuie să facă e să se înscrie, pe Facebook.

Zeno, de la ZCyclery, susținut de echipa Timișoara Cycle Chic, a intrat în spiritul Crăciunului și și-a zis să aducă bucurie de sărbători biciclistelor timișorence. Deja 120 de fete s-au înscris la concursul demarat pe pagina de Facebook Timișoara Cycle Chic (https://www.facebook.com/cyclechictimisoara). Una dintre ele va pleca acasă cu o bicicletă, realizată piesă cu piesă de timișoreanul pasionat de constuirea vehiculelor pe două roți. „Noi ne-am obișnuit să promovăm mersul pe bicicletă în Timișoara și am intrat în jocul lui Zeno. Am mai avut o acțiune prin care am recondiționat două biciclete ale unor fete chic, iar acum, de sărbători, am decis să mai facem un cadou.


Vrem să vedem cât mai multe biciclete pe străzile din Timișoara, pentru că fără un număr mare de bicicliști pe străzi, participanții la trafic nu pot conștientiza cu adevărat existența transportului alternativ”, spune și Cătălin, membru Timișoara Cycle Chic.

Bicicleta a fost deja ”construită”.  „M-am apucat să construiesc o bicicletă simplă, elegantă și fiabilă, cu un cadru raw metal, ceva ce mă reprezintă pe mine, pentru că nu pun foarte mult accent pe o culoare la bicicletă, ci pe compoziție și pe calitatea produselor”, spune Zeno.

Tot ce mai au de făcut timișorencele care s-au înscris în competiție este să fie prezente în 20 decembrie în cafeneaua D’arc din Piața Unirii, începând cu ora 20:00, la întâlnirea dedicată tragerii la sorți pentru a câștiga o bicicletă de damă.

Timișoara Cycle Chic este o comunitate care a preluat ideea Copenhaga Cycle Chic, care surprinde moda bicicliștilor timișoreni și cultura bicicletei în Capitala Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.