Timişorenii preferă dulciurile cumpărate în locul celor făcute în casă pe masa...

Timişorenii preferă dulciurile cumpărate în locul celor făcute în casă pe masa de Crăciun. Care sunt prăjiturile cele mai dorite FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1376915730">

A trecut vremea în care gospodinele transpirau ore în șir frământând cozonacii de Crăciun. În epoca nouă pe masa de sărbătoare stau tortul Doboș și macarons. Iar cine vrea cozonaci îi cumpără și pe aceștia, de la cofetărie.

De marți dimineață, trei cofetării din oraș își deschid vitrnele pentru o expoziție dulce cu vânzare. ”Prăjituri de sărbătoare” înseamnă cozonaci, tort Doboș, macarons și alte delicii nebănuite, preparate de cofetari.

Dacă în restul anului, cele mai multe comenzi sunt la sfârşitul săptămânii, în apropierea sărbătorilor cofetarii lucrează la foc continuu pentru a face faţă comenzilor. Pe lângă cozonaci, cofetarii spun că preferate sunt prăjiturile cu fructe şi frişcă. Mult mai uşoare decât cele cu cremă, acestea sunt comandate în special de cei care doresc să aibă parte de un desert mai light.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.