Titu Bojin, somat să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte al...

Titu Bojin, somat să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. De ce le-a bătut obrazul colegilor

5
DISTRIBUIȚI

Plenul Consiliului Judeţean Timiş a debutat astăzi cu o ceartă între consilierul judeţean Marius Martinescu şi preşedintele instituţiei Titu Bojin. Fostul pedelist a cerut ca prin intermediul unui act şeful CJT să nu mai aibă drept de semnătură. După ce şeful CJT a fost dus la DNA Bucureşti pentru a fi anchetat cu privire la un dosar de corupţie care implică nu mai puţin de 17 primării din judeţ şi unde este cercetat pentru luare de mită şi trafic de influenţă, Martinescu a spus că ar fi mai bine ca Bojin să nu mai aibă drept de semnătură pentru luna decembrie.

Bojin a spus că „credibilitatea poate fi legală juridică dată doar într-o anumită situaţie în care instanţa ar fi spus altceva. Vreau să vă informez dacă din tot ce se pune în discuţie legat de semnarea unor contracte CJT nu a semnat niciunul.


Vă informez pe toţi şi poate că e bine că aţi ridicat această problemă CJT nu a semnat niciun contract şi nu are nicio implicaţie în ceea ce înseamnă semnături ale cuiva sau contracte care s-au derulat pe care le-aţi văzut acolo. Problema este foarte clară că mai sunt doar patru zile în condiţiile în care nu există nicio interdicţie legală din punct de vedere al acestei semnături.(…) Nu am interdicţie să semnez acte. Scrisoarea nu este legală, nici urgentă, puteaţi să o discutaţi în comisii. Eu personal nu sunt de acord cu ea, dar nu am niciun fel de reţinere”.

Supărat pentru că Martinescu a insistat Bojin a spus că „nu vă erijaţi în judecător, nu daţi cu piatra înainte de a vă uita în oglindă. Legalitatea aparţine oficiului juridic”. Martinescu a conchis că „”este prima dată când instituţia CJT reuşeşte să umple break news-ul televiziunilor în plan naţional. Singurul lucru pe care îl puteţi face în favoarea timişorenilor şi al nostru celor care suntem în CJT este să vă daţi demisia”. Proiectul nu a întrunit numărul de voturi necesare pentru a ajunge pe ordinea de zi.

5 COMENTARII

  1. ca Ostaficiuc si-a dat dfemisia … .Bai consilier de duminica!matale ai vazut ca DNA-ul sa nu retina pe cineva daca aveau probe impotriva lui? lui Bojin i-au dat drumul pentru ca nu au probe impotriva lui .DE circ si povesti suntem satui .Manipulezi dumneata dar manipulezi prost .Sper ca la urmatoarele alegeri sa stai acasa ca esti slab pregatit si doar din gura stii sa dai ,din pacate pentru tine si aia o faci la modul prost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.