Vestea proastă primită de Georgică Cornu de la judecători în dosarul evaziunii...

Vestea proastă primită de Georgică Cornu de la judecători în dosarul evaziunii fiscale anchetate de DIICOT

4
DISTRIBUIȚI

Anchetat penal de DIICOT în dosarul de evaziune fiscală în care este acuzat că a prejudiciat statul român cu peste 61 de milioane de lei împreună cu membri ai mafiei țigănești a facturilor false de la Strehaia, Georgică Cornu, patronul grupului de firme Confort – Izometal a încercat, înainte de Crăciun, să scape de controlul judiciar. În acest dosar, în care instanța a decis că poate fi cercetat în stare de libertate, Cornu a primit control judiciar, printre interdicțiile primite aflându-se și acelea de a părăsi țara și de a lua legătura cu ceilalți anchetați în dosar.


Apărarea acestuia a solicitat înlocuirea controlului judiciar pe motive medicale. DIICOT a solicitat respingerea solicitării, invocând printre altele că nu se impune renunțarea la interdicția de a lua legătura cu ceilalți inculpați în condițiile în care au apărut noi probe și martori care dovedesc că o parte din facturi au fost completate în fals de angajați ai firmelor sale și au existat acțiuni de influențare a celorlalți inculpați din dosar. Tribunalul Timiș a respins solicitarea lui Georgică Cornu, care a contestat-o, dar acesta nu a avut sorți de izbândă nici la Curtea de Apel Timișoara.

4 COMENTARII

  1. Vezi ca d-na Bica nu mai poate proteja HOTII…….valabil
    si pt. Tendel si fratii Cristescu, distrugatorii intreprinderilor Timisorene si nu numai…….l-a multi ani D.N.A. l-a multi
    ani D.I.I.C.O.T.

  2. Giorgica Giorgica, la nu’ ti vad in pentinciar si osetz rupe rozeta martalogii. vai di anusu’ c*urului teu. fo 10 ani o sa stai coloshia talhare care ai forat statu si remane nevasta stepana pi averia ta sio so mance cu cordaciu ei.

  3. Sunt trei lucruri care odata facute ar rezolva jumatate din problemele tarii. 1) recesamant cu personal calificat, vot electronic, variante 2) verificarea electronica a facturilor, chitantelor si 3) confiscarea integrala a tuturor bunurilor si creantelor pana la gradul de rudenie IV pentru evaziunisti cu un prejudiciu peste 50.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.