Adrian Igrişan, solistul trupei Cargo: „Eu nu cânt muzică uşoară“! De ce...

Adrian Igrişan, solistul trupei Cargo: „Eu nu cânt muzică uşoară“! De ce este REVOLTAT

0
DISTRIBUIȚI

Faptul că diverşi reprezentanţi mass media „amestecă“ categoriile muzicale nu mai este un secret pentru nimeni, în ultimii ani cititorii avizaţi putând să constate de nenumărate ori inadvertenţe mari cât casa. Cel mai recent exemplu vine din partea unui portal de ştiri arădean, care l-a nominalizat pe solistul trupei Cargo, Adi Igrişan, la categoria „cel mai popular artist de muzică uşoară“ din 2014, în cadrul Premiilor ARQ, la care cititorii sunt invitaţi să-şi exprime opiniile.


Alături de „Baciu“ (porecla solistului de la Cargo), la această categorie mai concurează Claudia Iuga, Ray, Melisa Tolea, Exile, Daniela Dudaş, Mile Povan şi Patricia Rus.

„Nu vreau să par lipsit de respect, dar pe lângă faptul că nu cred în concursuri legate de artă, îmi creează un deosebit discomfort categoria la care am fost nominalizat. Eu NU cânt muzică uşoară!!!! Discuţiile pe marginea subiectului îmi dau senzaţia că ceva nu e în regulă, tocmai de aceea cer public conducerii ARQ.ro (pentru care am respect şi le transmit prietenia mea) , să mă excludă din acest top , sau să mă mute într-o altă categorie“, a declarat Adrian Igrişan.

 

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.