DGA lovește din nou în Poliția Timiș. Vezi pe cine și de...

DGA lovește din nou în Poliția Timiș. Vezi pe cine și de ce au ridicat UPDATE Cine a fost reţinut

12
DISTRIBUIȚI

DGA a dat o nouă lovitură în această dimineață, după ce ieri, împreună cu procurorii DNA, i-au ridicat pe șefii Poliției Timiș. Șapte agenți de la Secția 5 din Timișoara au fost ridicați pentru audieri.

Conform primelor informații, agenții sunt suspectați de fapte comise în timp ce se aflau în misiuni de ordine publică pe raza Secției 5, pe calea Aradului.


Doi dintre ei sunt acuzați că au primit mită de 300, respectiv 100 de lei pentru a fi mai blânzi cu șoferii care încălcau regulile de circulație.

Alți polițiști sunt acuzați de fals intelectual în înscrisuri oficiale după ce au trecut în procesele verbale de contravenție alte fapte, mai ușoare decât cele constatate.

Operațiunea a fost realizată cu sprijinul investigatorilor DGA. La această oră, cei șapte sunt în audieri la Tribunalul Timiș.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Doi dintre cei anchetaţi – agenţii David Daniel şi Ioan Merenciuc – au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, pentru luare de mită.

12 COMENTARII

  1. Sunt niste derbedei toti care lucreaza la acea sectie. Am avut si eu probleme cu idiotii de acolo..in special cu un soarec pe nume ovidiu.. sa i inghita inchisoarea pe toti !

  2. Nu va suparati dar dl siliman de la sectia 5 a fost ridicat?am avut o altercatie cu el in trafic si a cerut 200 lei sa numi dea amenda.pot depune si ingere daca e nevoie

  3. Sifioanele orasului si oamenii serviciului de incestigatii criminale Timis ; BONCU LUCIANA, POPOVNICU VALERIA , CALAFETEANA MAREANA SI TARZANUCA , dupa ce ia tavalit Dascalescu pe unde ia prins si ia umilit au hotarat sa il lege pe declaratii mincinoase si dosare fabricate cu ajutorul procurorului de caz TRION MARIUS SI Serviciul de incestigatii criminale ! Speram sa vedem curand pe domnul PROCUROR TRION MARIUS INTREBAT DE “sanatate” pt ca continua sa faca abuzuri in dosarul cu focuri de arma Dan Pltinisan , Sloganul lui este; toata lumea minte numai Baietii mei au dreptate (interlopii) , veti ajuge precum acesti militieni corupti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.