Eveniment de neratat pentru amatorii de muzică sârbească: concert LegendE la Timişoara

Eveniment de neratat pentru amatorii de muzică sârbească: concert LegendE la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de muzică sârbească sunt invitaţi cu mic cu mare la o sărbătoare, alături de formaţia din Belgrad, LegendE, evenimentul urmând să se desfăşoare marţi 27 ianuarie, de la ora 19, la Opera Română. Grupul LegendE a fost format în 1988 la Belgrad, an în care a editat dealtfel şi primul material discografic. De-a lungul anilor, formaţia a susţinut o serie de concerte  atât în Serbia cât şi în Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina, Ungaria, Polonia, Cipru, Suedia, Slovenia, Elveţia, Austria, Canada, Germania, Austraşia sau S.U.A. În anul 2005 formaţia a susţinut cel de-al 1.000 – lea concert iar cu ocazia aniversării a 20 de ani de existenţă a trupei, în 2008 formaţia a susţinut un concert memorabil în Sava Center din Belgrad.
În decursul anilor, formaţia a avut parte de o serie de premii şi distincţii, printre acestea numărându-se Golden Melos sau Melko.


Printre albumele de succes ale trupei se numără Dođi druže, Ne veruj, Uspomene, Iz dnevnika, Sve najlepše, Nostalgija, Sa osmehom sau Reka pravoslavlja. În data de 24 ianuarie formaţia a susţinut un concert în Paris, iar în data de 7 februarie va susţine tradiţionalul concert anual în Sava Center din Belgrad, care anunţă turneul din 2015 al formaţiei. Grupul este alcătuit din Ivan Milinković )voce), Zoran Dašić (chitară, backing vocal), Lazar Marin (chitară, backing vocal), Pero Krznanić (bass, backing vocal), Želimir Vasić (tobe, percuţie) şi Predrag Stojković (clape).
Concertul organizat de Uniunea Sârbilor şi D&N Media Show Production este inclus în suita de manifestări prilejuite de Sărbătoarea Sfântului Sava, iar  biletele se pot procura de la sediul Uniunii Sârbilor din România, str. Mangalia, nr.29. la preţuri cuprinse între 12 şi 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.