Incendiu DEVASTATOR în complexul studenţesc din Timişoara. Fumul dens se vede până...

Incendiu DEVASTATOR în complexul studenţesc din Timişoara. Fumul dens se vede până în centrul oraşului UPDATE De ce s-a extins sinistrul FOTO şi VIDEO

11
DISTRIBUIȚI

Un incendiu de proporții a izbucnit în urmă cu câteva minute în zona Complexului Studențesc din Timișoara. Potrivit pompierilor ar fi luat foc restaurantul Roy, de pe strada Aurelianus. Fumul gros a alertat locatarii blocurilor din zona Olimpia, acesta ridicându-se ca un nor negru deasupra zonei căminelor studențești.

UPDATE În zonă au ajuns mai multe ambulanţe şi echipaje de pompieri şi se pare că flăcările de peste 10 metri înălţime, care se văd până spre centrul oraşului, s-ar fi extins la alte două fast-food-uri din vecinătatea restaurantului.

UPDATE 2 Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri din incinta restaurantului, iar o femeie a fost transportată de urgenţă la spital după ce s-a întoxicat cu fum. La faţa locului au fost chemate şi echipaje ale E.ON şi Enel pentru a asigura liniile de electricitate şi conductele de gaz. Când au ajuns la fața locului pompierii au evacuat o persoană de 60 de ani, care era conștientă, a suferit un atac de panică. Pompierii au intervenit cu șapte autospeciale cu apă și spumă, iar la fața locului au ajuns și cinci echipaje de la Ambulanță pentru a acorda îngrijiri medicale altor persoane intoxicate cu fum. „Colegii mei au evacuat o persoană de 60 de ani care ulterior a fost transportată la Spitalul Județean Timișoara”, a declarat pentru pressalert.ro Sindia Onescu, purtător de cuvânt în cadrul ISU Banat.

Femeia de 60 de ani care se afla în incinta fast-food-ului când a izbucnit incendiul este în acest moment la Spitalul Județean Timișoara, dar potrivit medicilor se află în afara orcărui pericol. „A fost transportată la spital, dar este conștientă și nu a venit cu probleme majore. Victima a suferit o intoxicație cu gaze de ardere. A fost trimis să stea la oxigen”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Mihai Grecu, șeful Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean din Timișoara. (Angela Novăcescu)

UPDATE 3 Incendiul violent de la Roy s-a extins la restaurantul Cucaraca, aflat în spatele clădirii în flăcări, spre disperarea proprietarului care striga la pompieri „hai că ia foc.


De o oră strig să veniţi. Sunteţi praf, mă. Ia foc şi la mine”. Până pompierii au venit cu o autospecială, flăcările au cuprins acoperişul restaurantului. Din fericire, intervenţia în forţă a limitat sinistrul. Salvatorii încearcă, acum, să stingă incendiul care mistuie etajul unu de la clădirea care a adăpostit fast-food-ul Roy.



11 COMENTARII

  1. Confundati politia locala cu pompierii !!!
    Politia locala a evacuat restaurantul au scoso pe batrana si asa mai departe , pompierii nici nu erau ajunsi la fata locului!!!

  2. Interventie RATATA! Se vede incompetenta celor care conduc actiunile de stingere. Unde este protectia, cum sunt dispuse tevile, au stiut vreodata ca acestea se dispun circular, iar stingerea se realizeaza de sus in jos? Se vede clar din videoclip cum acoperisul si celalalt restaurant se aprind in prezenta lor datorita modului de actiune. Cand mai stingeti peste firele de curent sub tensiune, asteptati-va la ceva RAU. Maiorii aceia dezorientati si bezmetici care fugeau de colo-pana-colo fara rost, probabil au o parere foarte buna despre ei, cum o au si cei care-i mentin pe functii. Timisorenii si timisenii au de ce sa se teama cand sosesc ptr. stingerea incendiilor acesti maiori precoce si penibili !!!

    • Ca sunt praf, cred ca a vazut toata lumea. Pe acel maior care „coordona” interventia l-au rugat politistii, jandarmii si nu numai, sa trimită o masina la Cucaracha de pe acoperisul căruia puteau limita proporțiile incendiului. Dupa 1 oră de insistente a ajuns o autospeciala. Comentariile sunt de prisos, dar doamne fereste sa ai nevoie de pompieri, cu toate ca executantii nu au nici o vina…sefii lor sunt mai mult decât incompetenti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.