Gest umanitar extraordinar din partea timișorenilor pentru oamenii suferinzi care-și petrec zilele...

Gest umanitar extraordinar din partea timișorenilor pentru oamenii suferinzi care-și petrec zilele pe paturile spitalului OncoHelp. Cum le-au adus o rază de bucurie

0
DISTRIBUIȚI

Asociația OncoHelp a început noul an cu un demers menit să aducă o rază de bucurie bolnavilor de cancer internați în Secția de Îngrijiri Paleative a clinicii OncoHelp. În această secție sunt spitalizați pacienți aflați în stadii avansate ale bolii, oameni suferinzi care-și petrec zilele pe paturile spitalului și pentru care un televizor ar însemna ieșirea din monotonie.

Prin urmare, reprezentanții Asociației OncoHelp au lansat un apel privind dotarea cu televizoare a acestor saloane, iar imediat au apărut și primele mâini întinse să ajute. Astfel, în mai puțin de două săptămâni, toate saloanele Secției de Îngrijiri Paleative erau dotate cu televizoare color, oferite atât de persoane care au dorit să rămână anonime, cât și de organizații caritabile care au înțeles importanța acestui demers.

În această perioadă au fost donate 20 de televizoare, iar mai mulți oameni au donat aproximativ 2.500 de lei, bani care vor fi folosiți pentru achiziționarea altor televizoare.


„Mulțumim tuturor celor ce ne-au fost aproape în acest demers și întregii comunități pentru mobilizarea exemplară”, transmit reprezentanții Asociației OncoHelp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.