Grecii vin în România să recruteze angajați. Cum pot tinerii din Timișoara...

Grecii vin în România să recruteze angajați. Cum pot tinerii din Timișoara să lucreze în cele mai luxoase hoteluri de pe insulele grecești

1
DISTRIBUIȚI

Tinerii din Timișoara sau din județul Timiș care sunt în căutarea unui loc de muncă bine plătit au șansa să lucreze pe insulele grecești în cele mai luxoase hoteluri. Și asta pentru că grecii vin în țara noastră să recruteze angajați tineri.

Organizația USTravel, în parteneriat cu reprezentanții celor mai luxoase resorturi din Grecia oferă spre angajare peste o mie de locuri de muncă în domeniul hotelier. Aceste joburi se adresează studenților sau tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.
Astfel, tinerii care vor să facă bani în perioada verii pot lucra în hoteluri de 4 sau 5 stele, restaurante, taverne, magazine de suveniruri și bijuterii, dar și pe poziții de front office sau animatori pentru copii pe cele mai importante insule grecești.

USTravel organizează șase târguri de joburi în intervalul 31 ianuarie -7 martie, pentru a satisface cererea existentă la nivelul angajatorilor greci.


Interviurile vor avea loc direct cu angajatorii greci, iar oferta salarială este cuprinsă între 450 și 800 de euro. Aplicanții au trei mese pe zi oferite gratuit de angajator și cazare gratuită pe toată perioada șederii. Locațiile în care angajații români pot merge sunt Creta, Kos, Rhodos, Halkidiki, Corfu, Santorini, Thassos, Amorgos, Kharpathos și Paxi.

Mai multe informații puteți obține la numerele de telefon 0726 342 545, 0356 462 615 sau direct la sediul USTravel din Timișoara de pe strada Piața Sf. Gheorghe, nr. 1, ap. 13.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.