Începe construcția de noi locuințe pentru tineri, la Timișoara. Când vor fi...

Începe construcția de noi locuințe pentru tineri, la Timișoara. Când vor fi finalizate

0
DISTRIBUIȚI

Vești bune pentru tinerii din județul Timiș. Agenția Națională pentru Locuințe dorește să construiască noi locuințe pentru tineri la Timișoara, în perioada următoare. Potrivit președintelui Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, cel mai probabil anul viitor aceste locuințe vor fi finalizate.

Un prim pas concret în acest sens s-a făcut ieri, în plenul CJ Timiș, când a fost aprobat un proiect de hotărâre privind darea în folosință gratuită a unui teren cu o suprafață de 25.000 mp de pe Calea Martirilor din Timișoara către ANL, în vederea construirii unor unități locative.


„Vrem să construim mai multe blocuri la Timișoara. Suntem în discuție cu ANL-ul din punct de vedere al numărului de apartamente și de locuințe pe care le vom realiza. Am primit încă o dată confirmarea Ministerului Apărării Naționale pentru suprafața de teren de la Giroc și în acest an se va stabili exact ce înseamnă numărul de apartamente. În acest an, noi avem obligația să punem terenul la dispoziție și utilitățile și sigur ANL-ul să facă licitația pentru aceste apartamente. Eu cred că anul viitor le vom avea fără niciun fel de probleme”, a explicat Titu Bojin.

Potrivit șefului CJ Timiș, până la sfârșitul acestui an vor fi date în folosință și apartamentele din clădirea fostului Institut de Medicină Legală din Timișoara. Cel mai probabil, 50 % din locuințe vor fi date personalului medical de la spitalul județean și 50 % angajaților consiliului județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.