Liderul sindicatului polițiștilor timișeni, Doinel Malcoci, vine în această seară la PRESSALERT...

Liderul sindicatului polițiștilor timișeni, Doinel Malcoci, vine în această seară la PRESSALERT LIVE. Cum îi poți adresa întrebări

2
DISTRIBUIȚI

Comsiarul-șef Doinel Malcoci, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual Timiș, va fi prezent în această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Principalul suspect al discuției vor fi, desigur, evenimentele din această dimineață, când procurorii anticorupție au descins la mai multe instituții publice, printre care și Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.


Vom discuta despre corupție, despre ce înseamnă această anchetă a DNA pentru IPJ Timiș, despre credibilitatea poliției în contextul acestor evenimente, și multe altele.

Puteţi urmări emisiunea live pe www.pressalert.ro, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

2 COMENTARII

  1. Sper ca este adevarat, si ca in politie sint buni profesionisti, cinstiti, asa cum a afirmat , dl. Malcoci! Sper, sa i se alature si sa se faca dreptate, atit cetatenilor , cit si politistilor curati, nesantajabili!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.