Majoritatea medicilor de familie din Timiș, de acord să distribuie cardurile de...

Majoritatea medicilor de familie din Timiș, de acord să distribuie cardurile de sănătate rămase. Câți s-au împotrivit

0
DISTRIBUIȚI

Medicii de familie din județul Timiș au cedat. După ce timp de mai bine de o lună au susținut că nu vor distribui cardurile de sănătate rămase pe motiv că nu sunt „funcționari publici”, acum s-au răzgândit. Potrivit reprezentanților Casei Județene de Asigurări de Sănătate Timiș, 413 medici de familie din județ au ridicat peste 34.000 de carduri de sănătate de la sediul instituției.

În total, CJAS Timiș a primit aproape 50.000 de carduri, returnate de Poșta Română după ce destinatarii nu au fost găsiți la domiciliu.


„În urma acţiunii de sortare a cardurilor asiguraţilor aflaţi pe lista unui medic de familie, un număr de 34.051 carduri au fost ridicate de medicii de familie, pentru a ajuta asigurații şi pentru a nu-i mai pune pe drumuri, mai ales pe cei din mediul rural. Mulţumim astfel celor 413 de medici de familie care au pus pe primul locul interesul asiguraţilor şi au acordat tot sprijinul necesar în desfăşurarea acestui proces, pentru ca toţi asiguraţii, înscrişi pe lista unui medic de familie, să poată intra în posesia cardului de sănătate”, transmite CJAS Timiș.

Potrivit reprezentanților instituției, doar 18 medici de familie din Timiș nu au ridicat încă aceste carduri de sănătate pentru cei 2.099 de asigurați care figurează pe listele lor. În prezent, CJAS Timiş se ocupă de sortarea cardurilor pentru asiguraţii care nu au medic de familie, iar după finalizarea acestui proces va fi comunicată modalitatea prin care aceștia pot intra în posesia lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.