Marș de protest al prietenilor tinerei ucise în timp ce trecea strada....

Marș de protest al prietenilor tinerei ucise în timp ce trecea strada. Ce au strigat protestatarii

1
DISTRIBUIȚI

Aproape 100 de tineri, colegi și prieteni ai unei tinere care a murit miercuri, după ce a fost lovită de o mașină în timp ce trecea strada, au protestat astăzi la adresa șoferilor vitezomani, în drum spre înmormântarea vitimei.

Tinerii au mărșăluit pe trotuare și au fost susținuți și de o parte de șoferi, care au claxonat. Protestatarii care au vrut să atragă atenția că viteza ucide și că orașul are nevoie de o infrastructură mai bună au purtat portrete ale fetei trecute în neființă, Ioana Ursan, dar și două bannere pe care scria „moartea nu se trăiește” și „dreptate în România”.

Marșul a pornit din parcarea unui supermarket, a trecut prin centrul Hunedoarei, iar participanții au aprins lumânări la Colegiul Național „Traian Lalescu” din Hunedoara, unde victima era elevă, dar și la locul accidentului, unde au scandat „dreptate pentru Ioana” și „criminali în libertate, pentru Ioana vrem dreptate”.

Ioana Ursan a murit după ce a fost accidentată de un șofer în vârstă de 18 ani, care avea carnet de conducere de câteva luni.


Tragedia s-a produs după căderea întunericului, în zona unei treceri de pietoni prost iluminate de pe bulevardul 1848, astfel că declarațiile martorilor se contrazic. Ancheta poliției este în desfășurare.

mars protest viteza

1 COMENTARIU

  1. Personal am fost socata la atitudinea politiei referitor la legile circulatiei in Bcursul vizitei mele de sase saptamani..Asteptam sa traversez un Bulevard und indicatoarele dadeau prioritate trecatorilor sa traverseze…A fost imposibil din cauza vitezei cu care conduceau..dupa 5 minute de asteptare m’am adresat unui grup de trei politisti si I-am intrebat cum pot initia traversarea..Mi-au raspuns nu va sfatuim la care I-am intrebat ce rol are politia si mi s’araspuns.Pai avem salarii foarte mici ?????? Halal politie Halal Organizare Halal Primari Halal Conducere..Asta s’a petrecut in 2010

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.