Mercedesul de 40.000 de euro primit cadou de Nicolae Robu de la...

Mercedesul de 40.000 de euro primit cadou de Nicolae Robu de la Retim a ajuns la primărie. Vezi FOTO cu noua mașină de serviciu a edilului-șef

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-174998257">

Mult aşteptata maşină de servicu a primarului Timişoarei, Nicolae Robu, a ajuns în parcarea instituţiei de pe C. D. Loga. Vă reamintim că directorul Retim, Marcel Petrişor, a declarat luni pentru PRESSALERT.ro că „este vorba despre o maşină marca Mercedes E-Class, nou achiziţionată în 2014. Vehiculul a costat circa 40.000 de euro. Aşa cum ştiţi, acţionariatul firmei e format din Consiliul Local Timişoara şi partea germană. S-a decis ca pentru ca punctele de lucru unde este necesar să ne deplasăm să fie achiziţionate două vehicule. Practic o maşină revine părţii germane, în vreme ce cealaltă revine CLT, care va decide cum va fi folosită maşina”.

Deşi nu au fost puţini cei care au comentat la auzul veştii că edilul se va plimba cu un Mercedes de 40.000 de euro, nou, în urmă cu doar câteva zile edilul nu se arată deloc impresionat.

Întrebat ce părere are despre noua maşină, Robu a spus că „nu văd nimic ieşit din comun”. Edilul urbei de pe Bega a menţionat că primarii din oraşe mai mici decât Timişoara circulă cu maşini mult mai luxoase şi că în defintiv nu ar fi fost nicio problemă dacă municipalitatea ar fi achiziţionat o maşină nouă în locul Volkswagen-ului Passat moştenit de la fostul edil Gheorghe Ciuhandu. Nicolae Robu a călătorit deja prin oraș cu noua sa mașină de serviciu.

2 COMENTARII

  1. aia E MASINA???????? D-NA loredana Codrut dau o informatie, nici un muritor nu stie :veti fii prima! Mergeti asa molcon pe la primaria resita , mai tragi cu ochiu,mai tragi un aer curat in piept, ca poluare nu e, a avut grija si ultimul primar….VEZI CE WWWWWWW ARE PRIMARUUUUUUU……. CAT o fii costat?NU mai fii mirata!Ce zici, faci plimbarea? ori asa e comanda? LA SCRIS….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.