Motivul INCREDIBIL pentru care președintele CJ Timiș, Titu Bojin, nu a votat...

Motivul INCREDIBIL pentru care președintele CJ Timiș, Titu Bojin, nu a votat un proiect în plen: „Am capre, oi și vaci”

2
DISTRIBUIȚI

29 de proiecte de hotărâre, printre care și cel privind bugetul județului Timiș pe anul 2015, au fost supuse la vot, în prima ședință ordinară a Consiliului Județean Timiș din acest an. Titu Bojin, președintele CJ Timiș, a refuzat să voteze două proiecte, și asta ca să nu fie acuzat de incompatibilitate. Este vorba despre un proiect privind aprobarea prețurilor medii ale unor produse agricole pentru anul fiscal 2015, iar Titu Bojin a ținut să precizeze că „am capre, oi și vaci, așa că mă abțin, nu o să votez proiectul.


Vă rog, cei care au capre sau alte animale, albinarii, să nu votați”.

De asemenea, Titu Bojin s-a abținut și în momentul în care s-a votat proiectul privind aprobarea sumei de 800.000 de lei pentru lăcașurile de cult ce aparțin diverselor culte religioase din bugetul județului Timiș pe anul 2015 pentru că „sunt în consiliul eparhial al patriarhiei”.

Consilierul județean PDL Mihai Bojin a venit și cu o propunere în ceea ce privește finanțarea bisericilor. „Poate ar trebui să le finanțăm în funcție de numărul de lăcașuri de cult al fiecărui cult religios, în funcție de numărul de membri activi, după implicarea socială a bisericilor. Nu contest faptul că aceste culte nu decontează corect banii solicitați, dar să avem în vedere împărțirea banilor și pe alte criterii”, a explicat consilierul județean.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.