O tânără a murit după ce a fost lovită de o mașină...

O tânără a murit după ce a fost lovită de o mașină în timp ce trecea strada. Ce spun martorii

1
DISTRIBUIȚI

O adolescenta de 17 ani și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Fata încerca să treverseze bulevardul 1848 din Hunedoara, când a fosat lovită de un autoturism și aruncată lângă o mașină parcată pe trotuar. Șoferul este un tânăr care are carnetul de conducere de doar câteva luni, acesta povestindu-le polițiștilor că nu a văzut-o.

„Un tânăr în vârstă de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 1848 din municipiul Hunedoara, a surprins și accidentat mortal o minoră în vârstă de 17 ani, din municipiul Hunedoara, care se angajase în traversarea drumului public.


În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în urma cercetărilor polițiștii urmând a stabili toate circumstanțele producerii evenimentului rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara subcomisarul Bogdan Nițu.

Va fi nevoie de o expertiză pentru a stabili dacă fata traversa pe zebră sau în apropierea ei, martorii contrazicându-se în declarații. Trupul neînsuflețit al fetei a fost ridicat de medicii legiști pentru necropsie, iar șoferul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

1 COMENTARIU

  1. pietoni de toate virstele sint loviti pe trecerea de pietoni.

    asigurarea inainte de a trece strada este suficienta pt ca sa nu te calce un idiot sau cascat care nu iti acorda prioritate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.