O timişoreancă i-a pus cuţitul la gât unui paznic care a prins-o...

O timişoreancă i-a pus cuţitul la gât unui paznic care a prins-o furând. Cum şi-a pregătit răzbunarea

0
DISTRIBUIȚI

În timp ce polițiștii au prins și anchetează hoți din magazine, jandarmii au de-a face cu o femeie care, pentru că a fost surprinsă făcând la fel, a sărit cu cuțitul la gâtul paznicului.

Poliţiştii Secţiei 2 Timişoara efectuează cercetări faţă de un bărbat de 32 de ani, bănuit de furtul mai multor bunuri din societatea comercială unde era angajat. ”La data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 18.50, cel în cauză a fost depistat de poliţişti, pe strada Aleea Cristalului, în timp ce transporta cu o geantă mai multe bunuri (role cositor, bare cositor, reziduuri de aramă) a căror provenienţă nu a putut fi dovedită. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul, angajat al unei societăţi comerciale situată pe raza comunei Remetea Mare, ar fi sustras bunurile din incinta societăţii, cu scopul de a le valorifica”, arată polițiștii.


Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

Poliţiştii Secţiei 5 Timişoara efectuează cercetări faţă de o tânără de 24 de ani, bănuită că ar fi sustras bunuri dintr-o societate comercială. Și în acest caz, prejudiciul în valoare de peste 300 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti. Femeia a încercat să iasă din magazin cu produse nealimentare ascunse.

O femeie de 31 de ani, din Timișoara, prinsă într-un supermarket în timp ce ”lua masa” din produsele de pe rafturi fără să plătească, l-a atacat pe agentul de pază. Agentul de pază a decis să o scoată pe femeie din magazin, însă după câteva ore s-a trezit cu femeia de 31 de ani înapoi în supermarket. Tânăra îl căuta pe el, înarmată cu un cuțit de bucătărie. „La orele serii doamna a revenit la magazin, dar de această dată înarmată cu un cuţit de bucătărie şi dornică să se răzbune ameninţându-l pe agentul de pază că îl omoară”, au transmis jandarmii timișoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.