Primarul Nicolae Robu, bronzat și relaxat. Ce l-a impresionat în vacanța din...

Primarul Nicolae Robu, bronzat și relaxat. Ce l-a impresionat în vacanța din Dubai și ce noutăți le promite timișorenilor

0
DISTRIBUIȚI

Relaxat și bronzat așa s-a întors primarul Nicolae Robu din vacanța de lux din Dubai. În vreme ce timișorenii au suportat temperaturi cu mult mai reci ca în ultimii ani, relaxarea la temperaturi rididcate i-a priit edilului care a venit cu poftă de muncă. După ce a anunțat că a dat undă verde studiului de fezabilitate pentru construirea unui metrou la Timișoara și a enumerat o listă de 20 de mari proiecte pe care vrea să le începă cu bani de la bugetul local, edilul a expus prima sa concluzie legată de Dubai: „După ce am fost a doua oară în Dubai nu mai am nicio ezitare de a spune că estacadele nu se potrivesc în niciun fel pentru Timișoara, o estacadă este acceptabilă la clădiri cu 70 de etaje înălțime, dar nu și la blocuri de patru etaje”.

Legat de minunățiile pe care le-a văzut în Dubai, Robu a spus că „m-a impresionat tot ce s-a construit acolo.


Cel mai mult m-a impresionat faptul că un asemenea oraș a fost construit în doar 20 de ani. În câteva zeci de ani anteriori s-a mai făcut câte ceva, dar construcțiile semnificative au început acum 20 de ani, mai exact din 1994”.

Legat de lucrurile pe care le va implementa din Dubai. Edilul a spus că „vom identifica locuri și vom face câte ceva, pentru că este absolut superb acel loc”. Ca un element general, edilul a menționat că a fost impresionat de suporturile pentru flori din Dubai, modele care ar putea fi implementate fără probleme și în urbea de pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.