Primarul Nicolae Robu, o primă criză de ISTERIE în CLT. Cum l-a...

Primarul Nicolae Robu, o primă criză de ISTERIE în CLT. Cum l-a scos din sărite consilierul PNL, Simion Moşiu

5
DISTRIBUIȚI

Criză de nervi în plenul Consiliului Local Timişoara a primarului Nicolae Robu. Incidentul a fost cauzat de consilierul local Simion Moşiu. După ce consilierul local PSD Radu Ţoancă a dorit să ştie care este stadiul licitaţiei pentru contractarea unui operator pentru spaţiile verzi din oraş, consilierul PNL Simion Moşiu a intervenit şi a comentat că „cred că cineva ar trebui responsabilizat din punctul ăsta de vedere. Nu poate să spună nimeni că dacă aşa se tot amână… până câştigăm licitaţia…. nu este bine ca o licitaţie să dureze doi ani, nu mai vorbesc de ecarisaj, de probleme care se amână. Haieţi să nu facem ca la licitaţia cu vaporaşele”.
Primarul Nicolae Robu a răspuns că „nu primăria are experţi pentru spaţiile verzi.


Nu are cum să aibă primăria experţi pentru trafic management, pentru vaporaşe, astea sunt toate treaba altora, făcute cu experţi externi. La trafic management nu e nimeni de vină că durează treaba de un şi jumătate (…) La spaţiile verzi am explicat ce a fost în septembrie ce a fost în ultimele şedinţe au fost neînţelegeri cu Horticultura şi Direcţia de Mediu. Nu aş fi putut semna niciodată să se contracteze lucrările la tarife mai mari decât cele care au rezultat la ultimele licitaţii”. Din cauza faptului că Moşiu a insistat că licitaţiile trebuie tratate cu atenţie mai mare. Primarul Nicolae Robu şi-a ieşit din fire şi a început să ţipe că „ştiu că este o firmă din Bucureşti care tot vrea să intre, dar nu este loc cu mine ca primar, indiferent cât de ascuţite sunt coatele este un contract stabilit până la capăt şi când se încheie facem alt contract legal”.

Consilierul local PNL Ciprian Jichici a atenţionat că situaţia poate fi schimbată prin simple modificări ale legislaţiei, dar că acest lucru nu este dorit de către factorii de decizie.

5 COMENTARII

  1. Primaria a devenit o sursa de incompetenta..se deschid zeci de santiere, nesemnalizate, pe care se lucreaza cu viteza melcului si care nu se mai termina…Musicescu, Clabucet cu Vulturilor, Harniciei etc…iti rupi masina pe acolo. In afara ca a mutat acvariul jenant din centru ce a mai facut primaria?
    A inceput in centru sa refaca strazile dar cladirile raman insalubre si cu fatadele scorojite!!
    Viseaza metrou, dar nu-i in stare sa arunce un pod nou pese Bega sau cf!!
    Ultimul mandat!

  2. Primăresul cocalar… cel mai cocalar.
    În Timișoara pică fațadele de pe clădiri sau trotuarele sunt cu gropi, iar el zice că face Bega cu luminițe, apa aia fiind foarte murdară… s-o lumineze să se vadă mai bine jegul.
    Sau cică face metrou, când nici măcar o centură a orașului nu avem, care e muuuult mai utilă.
    Timișoara este unul dintre orașele cu cei mai mulți investitori, iar ăsta se plânge că nu-i dă babuinul de Ponta bani.
    Ce primar varză… cel mai varză.

  3. tovarasu robu sa ia lectii de la altii ca de exemplu falca, strabat aradu in 15min la cat de bine sunt sincronizate semafoarele, nu din dubai unde si rahatu zboara a la OZN, insa cum sa faca asa ceva ca el este safu extrem care le stie pa toate

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.