Seară cu Rockabil şi invitatul special Bujor Hariga, muzicianul considerat o adevărată...

Seară cu Rockabil şi invitatul special Bujor Hariga, muzicianul considerat o adevărată „şcoală de rock“

0
DISTRIBUIȚI

Trupa Rockabil va susţine un nou concert pentru melomanii timişoreni pasionaţi de combinaţia de folk, rock şi blues, la Jazzissimo Pub, joi 29 ianuarie, de la ora 21. Avându-l ca invitat special pe muzicianul timişorean Grigore Bujor Hariga, formaţia Rockabil este compusa din instrumentişti cu experienţă: Valentin Ivănescu – voce (ex “Şah Mat”), Marian Draghia (chitară solo, cunoscut şi de la trupa “Pragu’ de sus”), Petre Prisacaru (tobe) şi Adrian Văduva (chitaăa bas). Trupa va cânta piese de blues şi rock, coveruri ale unor formaţii precum Deep Purple, Eric Clapton, Jimmy Hendrix, Queen, Yardbirds, Creedence Clearwater Revival sau Johnny Winter. Valentin Ivănescu a înfiinţat trupa Şah Mat” din Buziaş, alături de Vio Drăgan, George Chipăroaia, Lucian Goia, Viorel Târziu şi Nandy Vick.


După o perioadă petrecută la alte trupe şi un „intermezzo” în Canada, el a revenit la „Şah Mat” pentru scurt timp (1999-2001). Timişoreanul Bujor Hariga este astăzi unanim apreciat drept unul dintre cei mai mari chitarişti ai României. „Hari“, aşa cum îi spun prietenii, a fost profesorul de chitară al multor muzicieni recunoscuţi şi, împreună cu noile generaţii, „produce“ în continuare piese deosebite, fiind o adevărată „şcoală de rock“.

La sfârşitul anului 2007, a fost recompensat cu o Diplomă de Excelenţă din partea Primăriei Timişoara pentru întreaga sa activitate, iar activitatea muzicală a lui cuprinde pe lângă proiectul Pro Musica şi HG (alături de Walter Gerner, fostul său coleg din trupa Cascada) sau Prototyp, formaţia lui Adrian Iowa (creat în 1981 de timişoreanul Adrian Iowa – care s-a stabilit de mai mulţi ani în Germania. Biletele pentru acest concert costă 15 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.