Șeful TSD Timiș, consilierul local Alfred Simonis, fotografie la schi cu interlopii...

Șeful TSD Timiș, consilierul local Alfred Simonis, fotografie la schi cu interlopii Boncu și Tarzan. Vezi explicația directorului adjunct de la aeroportul Timișoara

32
DISTRIBUIȚI

Alfred Simonis, șeful Tineretului Social Democrat Timiș, consilier local PSD de Timișoara și director adjunct al Aeroportului Internațional „Traian Vuia”, apare în câteva fotografii postate pe internet alături de mai mulţi interlopi cunoscuţi.

Imaginile au fost imortalizate pe o pârtie de schi din Austria în urmă cu câteva zile, iar Simonis pozează împreună cu mai mulţi schiori, printre care Lucian Boncu şi Flueirătoru Antim, cunoscut ca „Tarzan”. Numele lui Boncu apare în dosarul împuşcăturilor dintre interlopi de la stadionul „Dan Păltinişanu”. PRESSALERT.ro a prezentat o discuţie interceptată dintre Boncu şi un alt bărbat, identificat ca fiind “Cătă”. Boncu îi povestea despre discuţia sa cu un comandant “băi, tu ştii ce mi-a zis mie?! «Băi, vă rog, nu mai faceţi la mine-n judeţ». Comandantul a venit la mine şi mi-a zis «Luci, crăpaţi-l în două, omorâţi-l, scoateţi-i maţele…» mi-a zis comandantul. «Nu la mine-n judeţ, că mor (înjurătură). Mă dă ăştia cu capul pe pereţi. (…) A venit… vrei să-ți zic pe ce dosar îi… Ce dosar îi pe litera asta? A noastră… Prim-procurorul României… Vrea să îi trimită situaţia până la 12 noaptea, astăzi. Băi, ştii cum era acolo la procuratură, aici când am fost? Mişcau procurorii ăia din coate şi din mâini, ca şi cum mişcau din… nu ştiu cum să zic?!»”. Tot în discuţia respectivă, Boncu a povestit despre incidentul de la stadionul Dan Păltinişanu unde a fost chemat Dăscălescu la discuţii: “băi, dacă se dădeau jos, cu pistolul lor cu (înjurătură)… Crede-mă, oricum, dacă nu ne omorau făceam istorie din ei, Fluxă ăla, dacă-i dau una (înjurătură) crede-mă, trec pri el cu mâna, deci îmi intră mâna prin el”. Lucian Boncu s-a confesat, susţinând că ar vrea ca Dascălescu să fie cercetat în libertate deoarece “avem şi noi pentru el pregătită o surpriză”. Lucian Boncu este, de asemenea, anchetat de DIICOT pentru consum de cocaină.

fredi boncu 1

Fluierătoru Dan Antim a fost unul dintre cei implicaţi în scandalul de la service-ul de pe Calea Aradului din Timişoara când s-a încercat aducerea la ordine a lui Ciprian Dăscălescu ca să nu mai dea declaraţii în faţa instanţei în dosarul de crimă organizată al grupării Udrea.


„Tarzan” a fost fotografiat alături de Marius Calafeteanu stând  sprijiniţi de maşină cu ranga lângă ei. Ulterior, Fluierătoru a susţinut că nu a avut nimic cu Dăscălescu şi a venit la service pentru că vroia să-şi repare maşina şi că nu el ar fi început scandalul. Ulterior, cei doi s-au bătut în trafic.

Contactat telefonic, pesedistul Alfred Simonis a declarat pentru PRESSALERT.ro că „în staţiunea unde eram, la un moment dat ne-am întâlnit vreo 15 persoane din Timişoara. Hai să facem poze. Mi-am pus cagula pe cap şi ochelarii. Nu puteam să spun că nu fac poze. Era aiurea. Am făcut o poză şi am rupt uşa. Era Jiva al mare cu Jiva al mic, cu Boncu,cu încă trei, patru, cinci de-ai lor, eu cu vreo trei de-ai mei. Hai să facem poze.Mi-am şi închis Facebook-ul după ce au pus pozele cu mine. Le-am şi spus că m-a deranjat. Dacă nu aş fi făcut poze, probabil că ar fi interpretat…”.

 

32 COMENTARII

  1. Minți de îngheață apele Fredy! Ai închis FB ieri, la fel ca si interlopii tai. Erau pe net de circa 2 sapt. Probabil ca si in weekend cand va întâlniți prin discoteci si pe la bălți in Chisoda e tot din întâmplare…

  2. Bai, mister Fredi, banii stii sa-i iei pt parcare….1 leu 10 min, 1o lei pe luna pt angajatii aeroportului si 15 lei pe luna pt cei ce lucreaza in aeroport, dar nu sunt angajati….
    si daca vrei sa fii asa corect…tu de ce nu platesti ? sau ai salariul prea mic ? gunoaie ce sunteti…

  3. Uahahaha, ce vrajeala proasta si pe Fredy asta…
    Cum sa zica ca s-a intalnit din greseala cand el ii omul din primaria Timisoara care pote rezolva orice 🙂 .Sigur ca a avut vreo manevra si cu astia de se cunosc. Pacat ca ne conduc si ne reprezinta oameni ca asta.
    Daca nu ati stiut Simonis este cel mai mare interlop. Daca ii nevoie pe o suma de bani rezolva orice si saracul asta.
    Domnule Bota, ar trebui sa verificati putin cum a ajuns din stergator de praf la pantofii diferitilor oameni din PSD, cum a ajuns sa aibe masina si ditamai casa.
    O seara frumoasa.

  4. Dar pozele pe care le aveai pe Facebook cu Adi Olteanu si Adi Herlas le-ai scos?
    Boncu anchetat pentru consum de droguri? Poate trage pe nas impreuna cu Simonis.

  5. Ce vrăjeala ai Freddy. Spune la lume ca Tarzan ăla cu care esti in poza e tot una cu ăla care a făcut pușcărie 14 ani pentru crima de pe strada Odobescu. Celălat personaj -Boncu e cel mai mare camatar. Altul din poza cu tine e distribuitor de „faina”. Mai vrei Freddy?
    Voi politicienii de la PSD sunteți mai interlopi decât interlopii!

  6. Inca o dovada a faptului ca acesti interlopi au influenta pana la cel mai inalt grad din politie si justitie in timisoara, Flueratoru Dan Antin criminalul de pe odobescu condamnat 18 ani pt omor in grup organizat , Boncu Lucian ( traficant de droguri ) retinut pt consum de stupefiante si bineinteles pus in libertate in aceeasi zi , poate aceste droguri intra in tare cu ajutorul dir adjunct al aeroportului timisoara , au reusit cu ajutorul procurorului de caz TRION MARIUS de la cutrea de apel timisoara influentat de pocurorul BRASOVEANU seful acestuia cu complicitatea SERVICIULUI DE INVESTIGATII CRIMINALE TIMIS in prezenta don PROJAB SI RAFAILA sa fabrice dosarul lui Dascalescu pe care il doreau dupa grati chiar si nevinovat lucru pe care se pare ca lau obtinut ,
    Sa nu uitam de tentativa de omor a lui MOISA FLORIN la priveghiul mamei sale obligandul sa nu depuna marturie in dosarul lui Dascalescu cu focurile de arma de la stadion , cu toate acestea ei isi continuie afacerile de camatarie si vanzare de stupefiante fara a reusi cuneva sa ii atinga ,
    Mare rusine domnilor politisti , chiar pana unde poate duce toate astea?

  7. cin sasamana saduna:)))) ce fain ai intrat in vorba cu strainii ti-au platit si ski passul ca erai timisorean nu?vrajeala de 2 lei 5zeci.cica aripa tinara promite(grindeanu):)))))promite noi baroni locali.daca era chiar asa de ce le-ai zis sa stearga pozele cu tine daca ai coloana mai ………….rushine sa va fie si sa va aleaga colegii de camera.

  8. bai alfredo. io te-am avertizat sa nu accepti excursia oferita moka de boncu. doar tz-am zis ca presarii sunt cu ochii pra voi si v-o da in gat. si uite ca v-o dat-o.m*ue in tata regula. acus te vad si pe tine la DNA. netotule. si zbori si de la aeroport ca idolu stii cum ie. si pra ma-sa o f*te daca-i scuipa in zupa.trailorai

  9. Adevarul e Dragos ca daca e adevarat ce zice, nu prea poti sa le intorci spatele sa nu faci poze,astia sunt in stare sa te ingroape de viu, daca ii umilesti, iar Timisoara e mica toata lumea se cunoaste!

  10. Astia lau batut cu pari pe Dusko langa mormantul mamei lui, nu ai limite, au suport , relati, nu ii iau apararea lui Alfred trebuia sa se fereasca de asa ceva!,dar nu poti sa faci pe desteptu sa le intorci spatele , astia sunt periculosi!

    • si in plus din cate am auzit astia mai nou se si ard in c*r. au devenit bu*langii cat au fost prin aresturi. asa ca bai alfredo pazea la ochiu maro ca ti-l rup astia la rozeta. sa moara mama,

  11. Fratilor cine pune repede pariu cu mine ca maxim intr un an Politia il arestează , adică il arestam pe Bolbos de la IPJ si nu arestam foști patroni de baruri undercover?! El chiar crede ca nu știm ce sa întâmplat si la AWA CAFE?! pardon sa creadă doar el.

    • Asa crezi, sau asa ti-ai dori?, Nu se aresteza doar pentru ca nu poti tu suporta ca uni au ajuns departe! Pune la pariuri daca esti asa sigur, dar ai mai multe sanse sa vezi pe maicata penetrata, decat pe Fredi arestat ….

    • Iulian vezi. Ca am penetrat-o pe mata , e rându tau sa stai capra sa faci crrrrrr:))) boschetar ai fost boschetar vei fi pana vei muri , iti da si ți-e Fredi sa lingi oasele dupa ce a mâncat el carnea , sa o fut eu cu Freddy pe mataaaaaaa

  12. O gasca de narcomani. Toată politia va stie. Știți ce nu înțeleg domnu Bota? Cum naiba a reușit putoiul asta de Freddy sa-si facă o casa cu piscina intr-un timp atat de scurt si de unde naiba a avut 250.ooo euro. Astia sunt hoți cu carnet de partid

    • Nu exagera suparici, ca nu toata lumea e partitas ca tine! Acolo e mare familia si mereu au avut banii!

  13. Problema e ca el si-a postat fotografia pe propriul cont de facebook. Nu pot sa cred ca, in mintea lui, faptul de a-i fi alaturi lui Boncu intr-o fotografie care surprinde un sejur la munte i-ar fi facut cinste. Traim alte vremuri, baiete! Din momentul in care am vazut ca ai postat acea fotografie, stiam ce va urma pentru ca traim vremuri in care asocierea ta (baiat cu functie la -sefia- orasului) cu acesti interlopi prafuiti iti poate murdari imaginea in prima faza, ca mai apoi sa iti aduca multe probleme. De acesti oameni scapi greu…

    • Laura a fost postata de Jiva mic, eram acolo cand Fredi ia cerut la Jiva sa stearga poza dupa ce au plecat interlopi, Deci nu dezinforma! Jiva a fost cel care a vrut sa fie vazut cu acesti oameni. Fredi a fost doar la locul nepotrivit!

  14. Mai terminati mai odata, voi cand mergeti in Egipt faceti poze cu toti negri si va postati,Au mers in Austria si acolo sau vazut, eram si eu in zona, eram in jur de 20 de Timisoreni! Lumea se cunoaste orasul e mic, nu poti tu sa faci pe desteptu, nu fac poze ca sunt mare politician, Dragos pe tine te injura si scuipa Udrea ca faceai poze Iti aduci aminte? Ce era sa faca la 600 de km de casa? Nui Priministru tari, e un biet consilier local! Sunteti niste fustrati toti, invidiosi, Facetiva rost de o viata, si nu mai faceti cacatul elefant.

    • Alinush (sa tzo trag supt dush!) iesti cunva din gasca lor de pop*onari de tot ii aperi? r’atz a dreacu’ di partzari ca so umplut lumia di voi. uooooooooooooooooooooooo

  15. Ce chestie domn’le…
    Ce intamplator s-au intalnit…
    Si ce intamplator e faptul ca gagica lu boncu lucra prin tarlaua lui fredi…
    Fraiera dupa ce si-a luat-o iar ia sarit in brate imd dupa partida de sky..

  16. Concubina lu basina putreda Boncu lucreaza la aeroport, unde a fost sau este dir economic jegul asta corupt de Fredy..coincidenta, nu??
    Acum nu mult timp l-am cazut pe Fredy luand masa cu Boncu la KFC la mall..probabil tot coincidenta.
    Jegurile astea vor sa depindem joi si copiii nostrii de ei????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.