Străzile din Reşiţa, adevărate CAPCANE. Încă o stradă din oraş s-a surpat,...

Străzile din Reşiţa, adevărate CAPCANE. Încă o stradă din oraş s-a surpat, iar o casă a fost afectată

2
DISTRIBUIȚI

Primăria Reșița este în stare de alertă după ce  pe o a doua stradă din municipiu s-a surpat pământul. Terenul a luat-o la vale brusc, luni după-amiaza.

Noua alunecare de teren s-a produs pe o proprietate privată, situat pe strada Murelor nr.


7. Reamintim că pe 15 ianuarie, terenul s-a surpat pentru prima dată la Reșița, pe strada Aviatorior.

O echipă din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa s-a deplasat la faţa locului împreună cu un topometrist, un proiectant şi un geolog pentru o primă evaluare a pagubelor. ”O singură gospodărie a fost afectată dar nu s-au produs pagube însemnate”, a declarat Mihai Stepănescu, edilul din Reșița.

Primăria Municipiului Reşiţa va interveni azi evacuarea materialului rezultat în urma alunecării de teren şi pentru punerea în siguranţă a zonei.

2 COMENTARII

  1. Reper 24
    Mii de reșiteni imaginari au completat chestionarul Primăriei Reșița!

    Postat de Karina TinculData: ianuarie 23, 2015in: ADMINISTRAŢIE LOCALĂ, ŞTIRILE ZILEI(35) Comentarii1341 Views

  2. Resitenii care contesta actiunile primarului, din ultima perioada, sunt pusi la punct de catre edilul orasului.

    Desi a fost criticat pe drept ca a alocat bani pe lucruri inutile, in timp ce orasul este plin de gropi si are inca strazi neasfaltate, primarul sustine una si buna ca nu a facut altceva decat sa duca faima orasului, nu in Romania ci in toata Europa. Intr-un comunicat de presa, Biroul de Presa al Primariei Resita anunta ca „in viitor, in limita fondurilor atrase, vom sustine toate evenimentele sportive, cultural-artistice, deoarece in anul 2014 am avut cele mai mari reusite: gala SuperKombat, Zilele Resitei cu celebra cantareata Lepa Brena, evenimente care au avut rasunet in tara si chiar in Europa, aducand faima orasului nostru si beneficii economice. Aceste evenimente au fost apreciate chiar si de delegatiile din tara si din strainatate prezente la Zilele Resitei, inclusiv cele din orasele cu care municipiul Resita este infratit”. Reactia primarului vine dupa ce resita.ro a preluat o parte dintre mesajele resitenilor care sustin ca orasul are probleme grave iar administratia locala ar trebui sa dramuiasca cu mai multa responsabilitate si sa acceseze fonduri pentru infrastructura, in detrimentul unor actiuni in care cap de afis sunt lautari si manelisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.