Timişoreanul Mike F a lansat o piesă nouă alături de Porcelaine şi...

Timişoreanul Mike F a lansat o piesă nouă alături de Porcelaine şi artistul american Windchill VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timişoreanul Mike F a lansat o melodie nouă, care poartă titlul de „Positive” şi este o colaborare cu Porcelaine şi artistul american Windchill. Piesa are un mesaj social puternic şi este susţinută de un kinetic video marca Crown Design, iar de instrumental mixaj şi master s-a ocupat Adrian Faur.

„Cum zilele sunt tot mai gri în timpul acesta al anului, sperăm ca piesa asta să-şi atingă scopul şi să descreţească frunţile. Am ajuns să colaborez cu americanul Windchill după ce am ascultat albumul lui.


El a fost plăcut impresionat de producţia care o aveam şi mai ales era foarte încântat de combinaţia asta mainstream cu underground şi comercial, Porcelaine. Urmează să mai colaborăm pe viitor“, ne-a declarat artistul timişorean.

Mike F a debutat oficial în anul 1999, sub numele de Frătziman, pe o compilaţie de hip-hop, iar patru ani mai târziu a pus bazele formaţiei M.A.A.T. (Mişcare Anticomercială Atribuită Timişoarei). A renunţat la acest proiect din cauza concepţiilor diferite pe care le avea faţă de ceilalţi colegi, iar în 2005 şi-a lansat primul album solo, „Proteste Prohibite”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.