TRAGEDIE Un jandarm de 36 de ani a murit în timpul unei...

TRAGEDIE Un jandarm de 36 de ani a murit în timpul unei partide de fotbal, la sala „Lavinia Miloşovici”. Ce s-a întâmplat

1
DISTRIBUIȚI

Un jandarm lugojean, în vârstă de 36 de ani, și-a pierdut viața în Sala de Sport „Lavinia Miloşovici”, în timpul unei partide de fotbal.
Tragedia s-a petrecut, aseară, după ce bărbatul, împreună cu mai mulți colegi, a intrat pe terenul de sport, la fel cum a făcut-o și în alte dați, cu gândul să își mențină tonusul prin mișcare, scrie lugojonline.ro. La un moment dat, lugojeanul s-a oprit și nu a mai putut să alerge, iar colegii săi l-au îndemnat să se odihnească pe margine. Bărbatul le-a spus că și-a revenit și poate să continue jocul, însă după numai câteva minute de mișcare a căzut fulgerat și a intrat în stop cardio-respirator. Bărbatul nu a mai putut fi salvat nici de către colegii de joc, nici de către personalul medical al Ambulanței care a intervenit la față locului.

După zeci de minute de manevre de resuscitare, medicii au declarat decesul jandarmului.


Bărbatul era căsătorit și avea un copil, relatează lugojonline.ro. Colegii jandarmului, care au primit cu tristețe cumplită veste, și-au exprimat compasiunea și sprijinul față de familia colegului lor.

Foto: Lugojonline.ro

jandarm

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.