Cursuri gratuite pentru timișorenii care sunt în căutarea unor locuri de muncă...

Cursuri gratuite pentru timișorenii care sunt în căutarea unor locuri de muncă bine plătite. Cum se pot înscrie

1
DISTRIBUIȚI

locuri de munca

Șomerii din vestul țării, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care, pur și simplu, doresc să realizeze o schimbare pe plan profesional se pot înscrie la cursuri gratuite. În cadrul unui proiect finanțat cu bani de la Uniunea Europeană, Centrul de Formare Profesională a Adulților organizează astfel de cursuri de specializare și perfecționare pentru joburi bine plătite.

Centrul încearcă să contribuie la sporirea șanselor de acces la diferite locuri de muncă a persoanelor din vestul țării, Astfel, cei interesați se pot înscrie la cursuri de inițiere și specializare: Inspector în domeniul Sănătății și Securității în Muncă, Specialist în domeniul Sănătății și Securității în Muncă, Inspector/ Referent Resurse Umane, Manager Proiect, Asistent Manager, Agent Vânzări, Director Vânzări, Contabil.


De asemenea, doritorii pot opta și pentru cursuri de perfecționare, și anume: Folosirea Calculatorului la Locul de Muncă, Realizarea Propriei Afaceri, Tehnici de Comunicare, Dezvoltarea Personală în Vederea Carierei, Reconcilierea Vieții Personale cu cea Profesională, Animator Socio-Cultural.

În cadrul proiectului „Profesionalism pe piața muncii în Regiunea de Vest”, implementat de Centrul de Formare Profesională a Adulților, va fi organizat și un târg de forță de muncă. „Sperăm ca acest târg să reprezinte cheia succesului pentru cât mai mulți dintre absolvenții de cursuri subvenționate și derulate în cadrul proiectului”, transmit reprezentanții centrului.

Persoanele interesate de unul dintre cursurile de specializare sau de perfecționare pot obține mai multe informații accesând pagina web http://schoolbusiness.ro/, pot suna la numărul de telefon 0356.881080, pot trimite e-mail pe proiect125328.rbconsulting@gmail.com sau pe cfpa.profm@gmail.com sau îi pot vizita pe reprezentanții centrului la sediul situat pe Str. Independenței, nr. 2B (zona Bălcescu), Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. Mai pot adăuga la pista de biciclete că au început să se fure și acele semnalizări reflectorizante, iar asfaltul de culoarea”cărămizie”pe porțiunea golful Bega până la ieșirea după podul moduș este grav afectată probabil din cauza înghețului,pe alocuri sunt chiar gropii. Dacă nu se monitorizează prin camere video,eu cred că în curând se va fura tot și pietrișul de pe marginea pistei .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.