Curtea de Apel Timişoara decide dacă şefii Poliţiei Timiş mai rămân în...

Curtea de Apel Timişoara decide dacă şefii Poliţiei Timiş mai rămân în arest UPDATE 2 Decizia instanţei

21
DISTRIBUIȚI

bolbos_audieri1

Curtea de Apel Timişoara decide, astăzi, dacă foştii şefi ai Poliţiei Timiş – comisarii şefi Sorin Muntean, Florin Bolbos şi Marcel Crăciunescu – şi primarul din Recaş, Pavel Teodor vor rămâne încă 30 de zile în arest, la solicitarea DNA, în dosarul de corupţie istrumentat cu sprijinul DGA.


Cei patru au făcut contestaţie la decizia Tribunalului Timiş de a prelungi mandatele de arestare pe numele celor patru. Procesul este programat să înceapă la ora 13. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei.

UPDATE 1 Şedinţa de judecată s-a încheiat după ora 16.00, avocaţii încercând să convingă instanţa că motivele invocate de Tribunalul Timiş pentru menţinerea în arest a celor patru nu se justifică. Apărătorii au considerat că nu există niciun fel de probe care să justifice pericolul public şi nici că ar putea influenţa martori. De asemenea, au afirmat că măsura arestului preventiv este una nejustificată, instanţa având la îndemână şi alte mijloace pentru buna desfăşurare a anchetei. Procurorul a solicitat respingerea celor patru contestaţii. Instanţa a rămas în pronunţare.

UPDATE 2 Curtea de Apel Timișoara a admis contestațiile inculpaților și a înlocuit măsura arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu. În următoarele ore, inculpații vor fi eliberați din arestul Poliției Timiș, după expirarea mandatului inițial de 30 de zile de arest preventiv.

21 COMENTARII

    • Hei, @” Mariana huauceamscris”, esti o idioata sau idiot, care nu ai inteligenta sa-ti gasesti un alt prenume sau pseudonim! Ce-i atit de greu de inteles? Politistii ar trebui sa fie model de cinste si corectitudine, sa poata cerceta persoane ca Udrea! Daca nu sint in stare, daca sint lacomi dupa bani, daca trec peste cadavre, sa ramina acasa sau ani buni la inchisoare! Cei doi neuroni ai tai au inteles acum? Vai de cei cu IQ-ul tau, ca voi conduceti Romania, nu aveti nimic in cap, doar CORUPTIE si BANI!

  1. In afara faptului ca ar trebui sa-i lase liberi (pe Muntean si Bolbos), ar trebui sa-si ceara si scuze public. Dictatura procurorilor s-a instaurat in Romania. Doamelor si domnilor din mass- media, va rugam luati atitudine. Va dorim succes!

  2. Mai grav,Elena Udrea a fost ministru.A fost cea mai apropiată de Băsescu si iepele lui.Ministru reprezinta statul,că doar e înalt demnitar şi a fost in guvern si parlament.Ce vrei mai sus de atât?Plus banii pe care i-a avut pe mână.Ati vazut ce au facut cu ei in timp ce au taiat salariile bugetarilor si indemnizația mamelor cu 15%.Se intâmpla in 2009-2010.Eu nu pot să uit si să iert pt că mi-a fost greu.Şi cms Muntean trebuie sa stea in arest pt un transfer.Nici măcar nu l-a lăsat şomer.Eu nu zic ca ei să nu şi asume ce au făcut dar se poate si in libertate.

    • Bravo, va felicit pe toti, care-i vreti eliberati si acasa! Aveti politia cinstita pe care o meritati! Cum zicea cineva. nici macar nu si-au recunoscut vina si greselile! Udrea si ceilalti ca ea, au furat, deoarece exista politisti ca acestia!

  3. Cum mama masii sa-i sai dai arest la somiciliu atata timp cat nu si-au recunoscut greselile! Iar si-au facut treba relatile lor! Fiind eliberati parca vad ca vor fi achitati! Rusine!

  4. F bine au facut ca i-au lasat acasa. Sper sa le ridice si arestul la domiciliu si sa ii achite. Primarul de la Recas, a facut pt comunitate, cat n-au facur restul de la revolutie pana in 2012. Rusine celor din Recas care au schimbat viceprimarul. Sunt convins ca in 2016 nu mai aju g ei consilieri.

  5. Valeriu , ba nesimtitule , =Valer = nu mai fi tu nesimtit pentru ca v-au aparat ca pe niste lacheti , interlopi de 2 bani , oameni cu legitimatii in piept , normal ca iti convine ca doar pe tine , pe boncu , pe calafateana , pe tarzan , va scoate din cacat , pe pisatu de udrea ,sunteti niste ieftini ma asta sunteti toti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.