De ce crede muzicianul timișorean Geo da Silva că artiștii români au...

De ce crede muzicianul timișorean Geo da Silva că artiștii români au succes în străinătate și cum spune că sunt priviți DJ-ii în acest moment VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

geo da silva (4)

Muzicianul timișorean Geo da Silva, cunoscut atât în țară, dar mai ales peste hotare, după ce a reușit să se impună în cele mai importante topuri mondiale cu mai multe hituri, a vorbit, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, despre cum poți să ai succes în muzică, dar și despre planurile de viitor.

Pentru început, Geo da Silva a precizat că a ales să facă muzică pentru că a simțit că asta îi este menirea. „Altceva nu știu să fac, iar ce fac, fac cu drag, pentru că-mi place”, a explicat timișoreanul, care a dezvăluit și cheia succesului său, și anume că „trebuie să muncești de dimineața până seara”. Cunoscutul artist a vorbit și despre hit-ul „Booma Yee”, care a strâns aproape 20 de milioane de vizualizări pe YouTube, piesă care a ajuns în topurile internaționale.


„Nu a fost hit în România, pentru că nu am avut casă de discuri din țară. Mulți își doresc să fie afară cu muzica, dar parcă e mai frumos acasă. Nicăieri nu-i ca acasă”, a povestit, puțin dezamăgit, Geo da Silva.

Timișoreanul a mai explicat că face muzică „ușoară, simplă, nu foarte elevată”, și tocmai de aceea folosește câteva cuvinte cheie în fiecare melodie pentru că, spune Geo da Silva, „este un stil de-al meu de a face muzică”. Artistul a mai precizat că, în orice colț al lumii a fost, nu i-a fost rușine să spună că este român, mai ales că artiștii români sunt foarte bine văzuți peste hotare.

„Acum, DJ-ii sunt rockstar-urile din anii ’80 și au înțeles că trebuie să și producă muzică”, a mai explicat Geo da Silva, care a vorbit, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE și despre planurile de viitor. Astfel, artistul timișorean a dezvăluit că, în acest an, va lansa patru videoclipuri, dintre care unul va fi pentru un remix dance al celebrei piese „I will Survive”, iar altul pentru o melodie care va putea fi ascultată de oameni de toate vârstele.

În finalul emisiunii, Geo da Silva a explicat și de ce artiștii români au succes peste hotare, iar cântăreți din alte țări din Balcani nu. „Românii nu au acel accent rusesc, slav atunci când cântă. Din cauza acestui accent, artiștii din celelalte țări din Balcani nu sunt văzuți bine în străinătate”, a conchis muzicianul timișorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.