Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu, după ce premierul l-a numit „buclucaş” pe primarul...

Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu, după ce premierul l-a numit „buclucaş” pe primarul Robu şi a făcut mişto de ideea metroului: „Cred că domnul Victor Ponta are dreptate”

2
DISTRIBUIȚI

gheorghe ciobanu (8)

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a fost luat la mișto de premierul Victor Ponta care a luat în râs intențiile edilului de a construi un metrou în urbea de pe Bega, miercuri în ședința de guvern.

„Azi avem Master Planul pentru Transport. Domnul ministru (n.r. – ministrul Transporturilor, Ioan Rus), mulţumesc pentru efortul pe care l-aţi făcut (…) Înţeleg că toţi parlamentarii din comisiile de transport au fost, aţi discutat, au fost de acord, au văzut.


Că mai e câte un primar buclucaş care face metrou acum… Eu mi-aş dori, s-ar bucura Daciana (n.r. – Daciana Sârbu, soţia premierului, fiica senatorului PSD de Timiş Ilie Sârbu), dar până face primarul metroul haide să îi facem noi toate celelalte centuri şi autostrăzi pe care le avem în Master Plan. Puteţi începe de săptămâna viitoare negocierile cu Comisia Europeană”, a spus Ponta.

Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu a comentat că „cred că domnul Ponta are dreptate. Noi în loc să ne preocupăm de elementele reale ale societăţii, ale comunităţii, aruncăm banul public pe niște studii, când trebuie să rezolvăm problema locurilor de parcare sau alte probleme din zone în care sunt cetăţeni afectaţi. Declaraţii de genul <<centura de sud nu este inclusă>> şi ea este inclusă sau <<fac metrou și eu nu mi-am făcut drumurile….>> asta este o filosofie care ţine de un management şi cred că la nivelul primăriei trebuie să fie un management cât mai bun”.

2 COMENTARII

  1. prin absurd daca peste o luna s-ar da in folosinta METROUL in Timisoara toata familia Ponta ,Daciana si Sarbu s-ar inghesui la taiatul panglici si ar spune CE-A FACUT GUVERNUL pentru Timisoara , iar unul ca Ciobanul ar fi cu perinuta cu foarfeca

  2. Deputatul Ciobanu dacă tăcea vameș rămânea! Expresii de genul „asta este o filozofie care ține de management” arată ce tameș balmeș e în capul insului. Cel puțin dpv semantic. Axa Ciobanu-Grapini funcționează ireproșabil în detrimentul limbii române!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.