Fum și panică în tramvaiul 9, din cauza unor adolescenți nesăbuiți. Ce...

Fum și panică în tramvaiul 9, din cauza unor adolescenți nesăbuiți. Ce le recomandă reprezentanții RATT călătorilor

0
DISTRIBUIȚI

Poze de pe tel 042

Atenționare importantă din partea conducerii RATT pentru toți cei care călătoresc cu mijloacele de transport în comun.


Reprezentanții RATT au semnalat faptul că, tot mai des, mijloacele de transport în comun sunt supuse actelor de vandalizare.

Un eveniment neplăcut a avut loc și astăzi în tramvaiul 9. Doi adolescenți au dat foc unui scaun din tramvai. Din cauza mirosului de fum, oamenii au fost evacuați, iar tramvaiul a fost retras din circulație timp de o oră. Călătorii i-au spus vatmanului cele întâmplate, iar acesta a anunțat, ulterior, Poliția.

„Tramvaiul a fost retras pentru că mirosea urât de la fumul respectiv. De față cu polițiștii, acei adolescenți au încercat să ascundă, sub scaunul vatmanului, bricheta pe care au folosit-o. Noi am vrut să semnalăm acțiunile de vandalizare ale unor călători, pentru că nu a fost vorba de un incendiu, focul fiind stins imediat. Mi se pare surprinzător ca un copil de 16, 17 ani să facă așa ceva”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Cosmin Bradu, purtător de cuvânt al RATT.

Acest apel este valabil pentru toți cei care circulă cu mijloacele de transport în comun. Oamenii sunt sfătuiți, ca în astfel de situații, să informeze imediat șoferii sau vatmanii pentru a putea interveni și anunța organele de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.