Judecătoarea Lidia Barac, fost președinte al Curții de Apel Timișoara, vine la...

Judecătoarea Lidia Barac, fost președinte al Curții de Apel Timișoara, vine la PRESSALERT LIVE. Cum îi poți adresa întrebări

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1170450457">

 

LIDIA BARAC PRESEDINTELE CURTII DE APEL TIMISOARA03

Lidia Barac, fost președinte al Curții de Apel Timișoara, va fi prezentă în această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Vom discuta împreună cu judecătoarea Lidia Barac despre starea actuală a justiției românești, în lumina celor mai recente dosare care țin titlurile ziarelor, dar și despre problemele cu care se confruntă magistrații din Timișoara și din țară, despre dosarele „fierbinți” legate de Poliția Timiș și reprezentanți ai autorităților locale sau despre cum vor fi afectate procesele de aplicarea noilor coduri.

Emisiunea va fi în direct pe www.pressalert.ro, de la ora 20.00, iar întrebările și părerile dumneavoastră le puteţi lăsa într-un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.