Marian Vasile a decis. Află dacă liberalul părăseşte postul de consilier al...

Marian Vasile a decis. Află dacă liberalul părăseşte postul de consilier al primarului pentru cel de vicepreşedinte al CJT

0
DISTRIBUIȚI

marian vasile (6)

La debutul acestei săptămâni, invitat la PRESSALERT LIVE, consilierul judeţean PNL Marian Vasile, actualmente vicepreşedinte al CJT, se arăta indecis cu privire la funcţia sa de consilier al edilului şef Nicolae Robu.


Întrebat de moderatorul emisiunii dacă şi-a depus demisia din postul deţinut momentan pentru a reveni la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, aşa cum a decis instanţa după ce a fost schimbat ilegal, Vasile spunea că „din câte ştiu, cele două nu sunt incompatibile. Am spus din punct de vedere legal”. Miercuri, aşa cum anunţa, Marian Vasile şi-a reluat funcţia de la CJT, ba chiar avut grijă să pună nenumărate întrebări în plenul CJT, pentru a-i strica buna dispoziţie preşedintelui Titu Bojin.
Nici două zile nu i-au fost necesare lui Vasile să ia o decizie cu privire la funcţia de consilier al edilului şef Nicolae Robu. „L-am anunţat pe domnul primar Nicolae Robu că îmi voi da demisia din funcţia de consilier personal al dumnealui, urmând să colaborăm la fel de bine la nivel administrativ în continuare. Există mai multe lucruri pe care trebuie să le predau în sarcină altcuiva, în cadrul primariei, cum ar fi coordonarea Consiliului Consultativ Economic al Timişoarei, care şi-a început lucrările vinerea trecută, prin sedinţa Biroului Permanent, acesta fiind un proiect pe care l-am iniţiat”, a declarat acesta pentru PRESSALERT.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.