Ministrul Sorin Grindeanu, bucuros că centura de sud a Timișoarei a fost...

Ministrul Sorin Grindeanu, bucuros că centura de sud a Timișoarei a fost inclusă în Master Plan. Cum îl atacă pe Robu

2
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (2)

Ministrul Comunicaţiilor, şeful PSD Timiş Sorin Grindeanu, a salutat în mod oficial introducerea centurii de Sud a Timişoarei în Master Planul General de Transporturi.

Acesta a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că „după îndelungi şi aprinse discuţii pe tema centurii de sud a Timişoarei, aceasta a fost inclusă în Master Planul General de Transporturi, aşa cum vă spuneam în urmă cu trei săptămâni.


Acest lucru a fost anunţat inclusiv de premierul Victor Ponta, iar acum a devenit oficial. Mi-aş dori ca toţi parlamentarii de Timiş să facă front comun în sprijinul realizării acestui proiect extrem de important pentru Timişoara. Luptele politice trebuie lăsate de-o parte în astfel de momente, să dovedim că priorităţile celor care ne-au ales contează”.

Acesta nu a ratat ocazia unui nou atac la adresa primarului Robu, menţionând că „în aceeaşi notă, mai trebuie spus că demagogia şi minciuna nu îşi găsesc locul în această discuţie. Guverul Ponta nu a întors spatele Timişoarei, aşa cum se repetă obsesiv de către colegii din noul PNL, includerea centurii în Master Plan fiind dovada că un proiect important este tratat cu maximă seriozitate de către Guvern”.

2 COMENTARII

  1. De la revolutie incoace, PSD a fost la guvernare in total timp de 15 ani, si nu a avut timp de realizarea acestui proiect.
    „Abia” astept sa merg din Sagului in Aradului pe ea.
    Era si timpul. Bravo PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.