Muzicianul timișorean Geo da Silva, la PRESSALERT LIVE: „În România se fură,...

Muzicianul timișorean Geo da Silva, la PRESSALERT LIVE: „În România se fură, iar dacă legea nu e clară, politicienii vor fura și mai mult”. De ce-i bate obrazul primarului Robu VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

geo da silva (7)

„Politica este diavolul pe pământ”, crede muzicianul timișorean Geo da Silva, care a fost invitat, în această seară, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE. Artistul a vorbit despre cariera sa muzicală, dar, în același timp, și-a exprimat și punctul de vedere cu privire la politicienii din România, și nu numai.

„Am fost la Chișinău, în Moldova, de curând, iar cei de acolo erau încântați de ce se întâmplă la noi, că sunt politicieni arestați, pentru că la ei nu se întâmplă asta.


În România se fură, iar dacă legea nu e clară, politicienii vor fura și mai mult”, crede Geo da Silva. Artistul timișorean mai spune că merge de fiecare dată la vot. „Știu că politica este o curvă, dar trebuie să votez. Politica e diavolul pe pământ, dar de votat eu tot trebuie să votez, indiferent că votez răul mai mare sau mai mic”, a precizat muzicianul. Geo da Silva a mai adăugat că este bucuros că noul președinte al României este Klaus Iohannis și crede că ultimii zece ani cu Traian Băsescu în fruntea țării au fost „de doi lei”, dar în următorii zece ani consideră că va fi mai bine, iar salariul minim pe economie va ajunge în țara noastră la 800-900 de euro.

În cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE din această seară, Geo da Silva a mai precizat că îl apreciază și pe primarul Nicolae Robu, însă îl va mai vota doar dacă se ține de o promisiune făcută. „Îl votez dacă n-o să uite să facă un parc al copiilor în Calea Lipovei, îl avea în lista de promisiuni când a candidat”, i-a transmis artistul primarului Timișoarei.

1 COMENTARIU

  1. ziceti-i si voi altfel, nu stiu cum – entertainer, performer sau ceva de genul asta.
    faptul ca are niste piese pop-dance de succes nu il face muzician si nici macar artist.

    opiniile nu i le comentez, e dreptul lui sa faca muzica pe care o face si sa aiba opinii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.