Preşedintele PSD Timiş Sorin Grindeanu, mesaj DEVASTATOR pentru Titu Bojin: „Eu dacă...

Preşedintele PSD Timiş Sorin Grindeanu, mesaj DEVASTATOR pentru Titu Bojin: „Eu dacă aş fi fost în locul său m-aş fi suspendat din partid, până la clarificare” VIDEO

8
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (1)

Sorin Grindeanu, preşedinte interimar al PSD Timiş, după ancheta DNA declanşată împotriva fostului lider, Titu Bojin, a făcut o declaraţie incendiară în această seară la PRESSALERT LIVE. Acesta l-a acuzat, voalat, pe Bojin că aduce un mare deserviciu de imagine filialei social-democrate, nedemisionând din partid. Mai mult, Grindeanu a declarat că dacă ar fi fost pus într-o asemenea situaţie şi-ar fi dat imediat demisia din PSD, pentru a nu afecta şi credibilitatea celorlalţi colegi de partid. „Cine are probleme cu justiția, până le rezolvă, își dovedește nevinovăția sau nu, să se suspende din partid.


Asta cred că ar trebui să fie soluția corectă. Există un deficit de imagine cauzat de aceste scandaluri. Eu dacă aş fi fost în locul domnului Titu Bojin m-aş fi suspendat din partid”, a spus ministrul social-democrat.

Întrebat de moderator dacă îi cere public demisia lui Titu Bojin din PSD, prin această declaraţie, pesedistul a spus că nu este în măsură să facă acest lucru, dar că dosarul în care este implicat Bojin aduce o pată pe obrazul filialei. „Omul politic Bojin nu trebuie să nu târască imaginea partidului în scandaluri care sunt personale. Eu nu pot să îi cer demisia, pentru că e nestatutar, dar sper ca în martie să fie scris în statut acest lucru,ca să nu ne mai confruntăm cu asemenea situaţii. Până atunci nu e scris, mă aștept până martie să se dovedească că domnul Bojin e nevinovat. Toate aceste scandaluri aduc clar un deficit de imagine partidului nostru”, a explicat Grindeanu.

8 COMENTARII

  1. Auzi stimabile,curand vei fi si tu acolo cu el. Dar despre unchiul tau(asa zice omu ca-i esti nepot), care-i angajat sofer laAeroportul Timisoara de catre infractorul DAN IDOLU- subalternul taupe linie de partid.

  2. Sa vedem ce beneficiu de imagine va aduce acest domn PSD ului daca doar atat conteaza in aceasta tara imaginea.Mi se pare cameleonic Sorin Grindeanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.