Primarul Nicolae Robu, nemulţumit de ritmul lucrărilor la Sala Polivalentă. Ce spune...

Primarul Nicolae Robu, nemulţumit de ritmul lucrărilor la Sala Polivalentă. Ce spune despre posibilitatea pierderii Campionatului European de baschet feminin

3
DISTRIBUIȚI

sala polivalenta 17 iunie 2014 (1)

Primarul Nicolae Robu este nemulţumit de modul în care decurg lucrările la Sala Polivalentă, realizată de Primăria Timişoara, în parteneriat cu Universitatea Politehnica. Acesta a anunţat că a fost în vizită pe şantier la debutul acestei săptămâni.

„Am constat că se lucra, dar mai mult în interior, foarte puţin pe afară. M-a nemulţumit că nu s-a finalizat nici acum închiderea acoperişului, acea porţiune de câţiva metri din acoperiş văd că tot întârzie a fi realizată. Nu mi s-a oferit nicio explicaţie. Au spus că nu s-a putut lucra din cauza frigului, că era să cadă un muncitor.(…) Se poate lucra în interior la finisaje, se poate termina până în luna mai”, a spus Robu.

Din 2012, FIBA a decis ca România şi Ungaria să fie gazdele Campionatului European de Baschet Feminin din 2015.


Timişoara are nevoie de o nouă sală polivalentă pentru a putea găzdui o astfel de competiţie. Legat de ipoteza de a pierde organizarea Campionatului Feminin de Baschet, Robu spune că „nu cred că se va pune problema pierderii, cred că vom finaliza lucrarea în timp util să putem organiza Campionatul European de baschet feminin, noi am prezentat de backup Sala Olimpia. (…) Corespunde ca idee, dar nu cred că vom ajunge acolo”.

În urmă cu nici o lună de zile, municipalitatea informa despre sala polivalentă, pentru Pressalert.ro, că „structura corpului administrativ a fost finalizată în întregime, iar partea de finisaje interioare şi exterioare este finalizată în proporţie de 90%, în vreme ce structura corpului sălii a fost finalizată în proporţie de 98%, iar finisajele interioare şi exterioare sunt terminate în proporţie de 35%. Lucrările de instalaţii interioare au fost finalizate în proporţie de 80%, iar cele exterioare 50%”.

Valoarea totală a investiţiei este de 29.970.000 lei, din care 19.875.000 lei bani pentru construcţii şi montaj.

Foto: Arhivă

3 COMENTARII

  1. Cand Consilierul local Alfred Simonis a spus ca nu va fi posibila organizarea ati mintit si iati pus pe cei de la federatie sa zica ca Simonis vb prosti, si ca inventeaza aste! Deci domnule Bota avea Fredy dreptate? Iar Robu minte in stilul lui caracteristic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.