Seară de blues şi „bunătăţuri” muzicale alături de Alex Muşat, la Timişoara...

Seară de blues şi „bunătăţuri” muzicale alături de Alex Muşat, la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1743717097">

alexmusatclubAmatorii de blues au avut parte de un eveniment deosebit, care l-a adus pe scenă pe unul din cei mai talentaţi chitarişti din noua generaţie din ţara noastră, Alex Muşat, un tânăr de 19 ani din Bistriţa care a participat la concursul „Englezii au Talent”.

Deoarece nu avea rezidenţă în Marea Britanie, el nu a mai ajuns în marea finală. Alex Tamaş şi-a început cariera cântând muzică populară alături de Aurel Tămaş, după care a studiat pianul şi mai apoi chitara. Anul trecut, împreună cu trupa sa – „Trupa Aia” – a început colaborarea pentru o emisiune la LookTv, iar printre apariţiile lui în mass-media se numără şi cea din cadrul emisiunii „Garantat 100%”, unde l-a impresionat pe realizatorul acesteia, Cătălin Ştefănescu. Printre evenimentele la care tânărul muzician a participat în ultimii ani se numără festivalul de blues de la Sighişoara şi concursul „Byron rock your hight school”, unde Alex a obţinut premii pentru cel mai bun chitarist şi cel mai bun vocalist. Alături de el, pe scena Club 30 s-au aflat Claudiu Purcarin (tobe) şi Lucian Pop, iar aplauzele numerooase de la finalul concertului au fost cât se poate de binemeritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.