ACCIDENTE în lanţ, în doar câteva ore, la Timişoara. Opt maşini au...

ACCIDENTE în lanţ, în doar câteva ore, la Timişoara. Opt maşini au fost implicate în incidente rutiere şi o persoană a ajuns la spital

0
DISTRIBUIȚI

accident hunedoara

Trei accidente rutiere au avut loc în această seară pe străzile din Timișoara în care au fost implicate, în total, opt autoturisme.

Cel mai grav accident a avut loc la intersecția străzilor Gheorghe Lazăr cu Circumvalațiunii. Un bărbat de 55 de ani din Timișoara a condus o autoutilitară pe strada Gheorghe Lazăr, iar la intersecția cu strada Circumvalațiunii a virat la stânga, însă fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism care circula din sensul opus.

În urma accidentului, un pasager din autoutilitară a fost grav rănit.


Ambulanța sosită la fața locului l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la spital. Polițiștii i-au testat ambii șoferi cu aparatul etilotest. Surpriza a fost aceea că în cazul șoferului care circula regulamentar rezultatul a fost pozitiv.

„În urma testării alcoolemiei a rezultat valoarea de 0.79 mg per litru, alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Ancuța Morariu de la Biroul de Presă al IPJ Timiș.

Și pe strada Iris din Timișoara a avut loc un accident. Cea care se face vinovată este o tânără de 20 de ani care nu a acordat prioritate de trecere și a provocat un carambol în care au fost implicate patru autovehicule. Șoferița s-a urcat la volan, dar în momentul în care a plecat de pe loc nu s-a asigurat și a acroșat o mașină care a fost proiectată în alt autovehicul care, la rândul lui, din cauza impactului puternic, a ricoșat în cel de-al treilea autoturism.

Cel de-al treilea accident a avut loc la ieșire din Timișoara, înspre localitatea Șag, dar a fost vorba doar de o tamponare ușoară între două autoturisme. Nu au existat victime. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii celor trei accidente.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.