Afaceriştii din Timişoara, neinteresaţi de oferta primăriei. Vezi ce număr de solicitări...

Afaceriştii din Timişoara, neinteresaţi de oferta primăriei. Vezi ce număr de solicitări au fost depuse pentru Incuboxx

0
DISTRIBUIȚI

incuboxx

La mai bine de două săptămâni de la deschiderea ofertei, afaceriştii din Timişoara nu s-au arătat prea interesaţi de invitația municipalităţii de a-și deschide un birou în clădirea ridicată special în acest scop. Doar şase firme au depus cerere pentru a ocupa spaţii în incinta Incuboxx.

La jumătatea lunii februarie Primăria Timişoara anunţa debutul sesiunii de înscrieri pentru spaţiile de la Incuboxx. Edilul şef Nicolae Robu declara că „trebuie să mediatizăm că se desfăşoară acest proces de primire de solicitări.


De-a lungul timpului, când am tatonat piaţa dacă ar fi interes pentru astfel de spaţii cum oferim noi, feedback-ul a fost pozitiv, lumea era interesată de spaţii. Chiria este mult sub nivelul pieţei, condiţiile sunt foarte bune şi este avantajos să fii într-un spaţiu aflat în perioada de incubare. Este avantajos să fie totul la dispoziţie, să aibă aparatură pusă la dispoziţie. (…) Este avantajos şi pentru că la nivelul conducerii Incuboxx va exista receptivitate şi faţă de nevoile firmelor, dacă li se va cere de exemplu să li se mijlocească legătura cu contabili, va exista aplecare şi înspre astfel de facilităţi pentru firmele incubate”.

Centrul Incuboxx are demisol, parter şi patru etaje cu birouri speciale pentru a găzdui afacerişti și a fost inaugurat în aprilie 2014. De această infrastructură pot beneficia firme care activează în domenii IT&C precum securitate IT, depanare calculatoare, proiectare reţele de calculatoare şi crearea de programe informatice specializate, consultanţă IT, asistenţă tehnică – mentenanţă IT, recuperare date, web-design, înregistrare domenii şi web hosting.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.