Agenți ai FBI au descins la locuința unui tânăr suspectat de contrabandă...

Agenți ai FBI au descins la locuința unui tânăr suspectat de contrabandă cu arme LETALE. Cum se apară bănățeanul

0
DISTRIBUIȚI

mascati perchezitii videochat (6)

Nici bine nu a venit în țară că a fost ridicat de mascați. Este vorba despre fiul unui profesor din localitatea Moldova Nouă, județul Caraș-Severin care a fost reținut aseară după o acțiune de amploare a autorităților române, alături de agenți ai FBI.

Luis Cristian (foto), fiul profesorului de sport, Ion Bându, din Moldova Nouă a fost condus la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş – Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, după ore întregi de percheziţii făcute la domiciliul lor din Moldova Nouă.

luis-cristian

Mascați l-au găsit acasă doar pe tatăl lui, profesorul Bându, iar pe fiul său l-au ridicat dintr-un bar situat pe faleza Dunării, scrie expressdebanat.ro.


Potrivit primelor informații care au apărut în urma audierii tânărului la IPJ Timiș se pare că acesta a trimis, în urmă cu o lună de zile, un colet din America în România. În coletul respectiv, pe lângă alte lucruri, se afla și o armă letală cu peste 700 de gloanțe.

Un lucru suspect este acela că tatăl său ar fi refuzat să ridice pachetul, însă, în cele din urmă, coletul ar fi ajuns în posesia tânărului când s-a întors în țară. Arma şi muniţia au fost descoperite ieri, cu ocazia percheziţiilor.

„Clientul meu a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat de contrabandă în formă calificată cu arme şi muniţii şi încălcarea regimului armelor şi muniţiilor. El are permis de port-armă în America şi nu a cunoscut faptul că în România e infracţiune deţinerea unui astfel de pistol”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin pentru sursa citată mai sus.

Foto: expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.